Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

«Το κόμμα σας δεν είναι Νέα Δημοκρατία, είναι No Democracy» [βίντεο] Πηγή: Βρετανός Ευρωβουλευτής την πέφτει στον Σαμαρά: «Το κόμμα σας δεν είναι Νέα Δημοκρατία, είναι No Democracy» [βίντεο]


Ο Σαμαράς, ως άλλος Σημίτης, ευχαρίστησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη συμβολή της στην τωρινή κατάσταση της Ελλάδας.
Oμως  ακολούθησε Κοπάνισμα του Σαμαρά στην Ευρωβουλή από τον δεξιό συντηρητικό Nigel Farage.,με αφορμή την δήλωση Σαμαρά,ότι εκπροσωπεί τον κυρίαρχο ελληνικό λαό!!
Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα "πρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»
Μιλάει για τους διεθνείς τοκογλύφος της Goldman Sachs,και την οικονομική κατοχή,από συμφέροντα Αμερικάνων,και Γερμανών!
το στημένο παιχνίδι κερδοσκοπίας από την κυβέρνηση  Παπανδρέου,και δίνει συγχαρητήρια για την Ελλάδα που κατάντησαν μια κοινωνία ανέργων
Όλα τα λεφτά είναι το... ενοχλημένο βλέμμα του Σαμαρά που δεν έχει συνηθίσει να ακούει αλήθειες!
Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά!
 Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα πρεπε να το ονομάσετε «Μη Δημοκρατία» (No Democracy), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»
 Συγχαρητήρια κύριε Σαμαρά για την ανάληψη από την Ελλάδα της προεδρίας της Ε.Ε, φαντάζομαι θα είναι χιλιάδες τώρα θα χορεύουν στους δρόμους της Αθήνας.
Δεν έχει σημασία βέβαια που η χώρα σας, υπό τις συμβουλές της Goldman Sachs, μπήκε στο ευρώ χωρίς να πρέπει, που η ανεργία έχει φτάσει το 30% και το 60% στους νέους, ότι το νεοναζιστικό κόμμα προελαύνει, ότι έγινε τρομοκρατικό χτύπημα στη γερμανική πρεσβεία.
 Αλλά μην ανησυχείτε για αυτά, γιατί η... παρουσίαση της ελληνικής προεδρίας ήταν επιτυχία!
 Κι έρχεστε εδώ κ. Σαμαρά και μας λέτε ότι εκπροσωπείτε την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού; Λοιπόν, λυπάμαι, αλλά δεν κάνετε κουμάντο στην Ελλάδα και προτείνω να μετονομάσετε το κόμμα σας από Νέα Δημοκρατία σε ΜΗ Δημοκρατία.
 Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε!
 Και δε μπορείτε καν να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος που μπήκατε στο ευρώ - ο κ. Παπανδρέου το έκανε ήδη, έτσι δεν είναι;-, ζήτησε μάλιστα και δημοψήφισμα και μέσα σε 48 ώρες η ανίερη συμμαχία (τρόικα) που κάνει κομάντο στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον είχε απομακρύνει και τον είχε αντικαταστήσει από έναν πρώην υπάλληλο - μαριονέτα της Goldman Sachs
. Μας κάνουν κουμάντο τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες τράπεζες και οι μεγάλοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών όπως ο κ. Μπαρόζο.
 Η Ελλάδα είναι υπό ξένη κατοχή. Δεν μπορείτε να πάρετε καμία απόφαση, έχετε διασωθεί από τη χρεοκοπία, έχετε παραδώσει τη Δημοκρατία, αυτό που η χώρα σας εφηύρε!
 Και αυτό θα είναι οι ευρωεκλογές: μια μάχη της εθνικής δημοκρατίας με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και θα καταρρίψουν τον μύθο ότι όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: