Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗΝ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ήταν ακόμη υπουργός Οικονομικών ο Βενιζέλος, όταν ο Βόλφαγκ Σόιμπλε κάθε φορά που τον συναντούσε τον ρωτούσε:
-Πότε θα συλληφθεί ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης; Έχετε καμία απάντηση κ. υπουργέ;
Ο Βενιζέλος έλεγε τα γνωστά περί ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης και τα σχετικά με τον Γερμανό να κουνάει το κεφάλι του. Ώσπου ο Λαυρεντιάδης συνελήφθη.
Οι Αμερικανοί τώρα, για τους δικούς τους λόγους, είχαν βάλει στο στόχαστρο δύο επιχειρηματίες τους κ.κ Ρέστη και Κοντομηνά.
Πίεζαν διαρκώς για την σύλληψή τους. Κάποια στιγμή ο Ρέστης συνελήφθη και όσα ακολούθησαν είναι γνωστά.
Λίγο μετά την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού, με τους Αμερικανούς να έχουν βγει στα κάγκελα βγήκαν άρον άρον εντάλμτα σύλληψης για μια υπόθεση που στο διαδίκτυο είχε γίνει βίπερ νόρα-λαικό ανάγνωσμα και σχεδόν όλοι οι Έλληνες είχαν ακούσει πάνω κάτω τι περιελάμβανε το κατηγορητήριο-άσχετα αν θα σταθεί στο δικαστήριο.


Αντί λοιπόν η Δικαιοσύνη να έχει δράσει νωρίτερα, πριν εγκαταλείψουν την χώρα οι εμπλεκόμενοι, για μυστηριώδεις λόγους πήγαινε με ρυθμούς χοντρής μεξικάνας στους 50 βαθμούς κελσίου.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και με την υπόθεση του διαχρονικού σκανδάλου των εξοπλισμών που μας κόστισαν κοντά στα 5 δις.

Τι συμβαίνει εδώ αδέλφια; Τι διαφορετικό από έναν πόλεμο γερμανικών και αμερικανικών συμφερόντων για τον έλεγχο της χώρας;

Οι μεν και οι δε επιχειρούν να εξουδετερώσουν τους έλληνες επιχερηματίες οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του αντιπάλου στρατοπέδου.

Είναι γνωστό ότι ο Κοντομηνάς πέρα από συνεταίρος των γερμανών στον Alpha έκανε και δουλειές μαζί τους στα Σκόπια. Ο δε Λαυρεντιάδης εθεωρείτο άνθρωπος των Αμερικανών.

Καλά όλα αυτά. Για τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών ποιος αγωνίζεται; Κανείς αδέλφια.

Κι αυτό γιατί το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των άλλων εκτός της χώρας- με την έννοια να αγωνιστούν οι Έλληνες πολιτικοί να μεταρρυθμίσουν τον άθλιο κρατικό μηχανισμό.

Πως θα γίνει αυτό όταν οι περισσότεροι δεν έχουν διοικήσει ούτε ένα περίπτερο και οφείλουν την εκλογή τους στους κομματικούς στρατούς που έχουν διορίσει;

Το μόνο στο οποίο είναι επαγγελματίες οι πολιτικοί μας είναι στο να εξυπηρετούν ντόπια και ξένα συμφέροντα.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν αλλάξουμε όλο το πολιτικό προσωπικό και δεν ξηλωθούν οι παράγκες της δικαιοσύνης...
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: