Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Προκόπης Παυλόπουλος Όσοι ευαγγελίζονται πλειστηριασμούς, εξυπηρετούν Vulture funds!


Οι εγχώριοι παράγοντες που καλύπτουν αυτή την πρακτική δεν είναι άλλοι από τους βουλευτές του “ΝΑΙ σε ΟΛΑ”, στους οποίους ανήκει και ο ίδιος
Διαλάλησε παντού (ΜΜΑ = Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης) αυτά και μετά θα πάει να τα ψηφίσει … για να σωθεί η χώρα!
Ο γιατρός Δ.Αντωνίου (ζωιδοσία) ισχυρίζεται ότι με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών έχουν ήδη αποπληρωθεί τα επισφαλή “κόκκινα” δάνεια στις τράπεζες.
Αν αυτό είναι σωστό και μοιάζει να είναι, γιατί δεν βγαίνει κανείς από τους “σωτήρες” να το προωθήσει
Όλο το άρθρο από ΟΛΥΜΠΙΑΒαρύτατη καταγγελία κατά όσων ευαγγελίζονται την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών έκανε ο τ. υπουργός και βουλευτης (της κυβερνητικής πλειοψηφίας παρακαλώ) Προκόπης Παυλόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή. Δήλωσε ευθέως ότι όσοι υποστηρίζουν αυτοί την εξέλιξη, εξυπηρετούν συμφέροντα των Vulture Funds που έχουν αγοράσει τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών σε

εξευτελιστικές τιμές και τώρα επιδιώκουν την άρση απαγόρευσης για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους!

Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι αποτελεί απολύτως αθέμιτη πρακτική, εγείρει υποψίες για τα κίνητρα όσων το προωθούν. Είτε πρόκειται για την Τρόικα είτε για ντόπια πολιτικά – επιχειρηματικά – μηντιακά συμφέροντα.

“Αυτό είναι ένα πρώτης τάξεως επιχείρημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Ελληνική πλευρά στην κομισιόν για να καταδείξει τον ύποπτο ρόλο της Τρόικας και τις πραγματικές της επιδιώξεις. Εάν κάτι τέτοιο δεν γίνει, τα ερωτηματικά θα αφορούν όσους εγχώριους παράγοντες καλύψουν αυτή την πρακτική” κατέληξε με νόημα ο Παυλόπουλος.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: