Σελίδες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ αυτός τσάμπα μάγκας του πληκτρολογιου ήταν!


Και επειδή θα εσκαγα και περίμενα να πυροβολήσω!για τα Φιλοχουντικα σταγονίδια του ίντερνετ για την απαξίωση του Πολυτεχνείου!!ένα θα σας πω τσάμπα μάγκες μου του πληκτρολογίου !!
Θα κοιμοσασταν απο τις 8,θα νοιώθατε πάντα την ανάσα του ασφαλίτη δίπλα σας στην κάθε μαλακία που λέτε τώρα ελεύθερα στο ίντερνετ και στην καφετέρια,και με  μια ρουφιανιά του γείτονα !
θα σας έκαναν ασήκωτους στην ασφάλεια στο ξύλο!γιατί δήθεν ο παππούς σας ήταν κομουνιστής:!Αντε γαμηθείτε λοιπόν.!!!διαγραμμένοι φίλοι μου!!και όχι τσάμπα μαγκιές ειδικά από δημοσιοκαφρους που επηρεάζουν τη κοινή γνώμη !!γαμώ το τανκς του πολυτεχνείου!!ρε!!εύχομαι να μην σας πατήσει ποτέ στην ζωή σας ο φασισμός!!στα βασανιστήρια της Μπουμπουλινας!!
Τιμή στα νεκρά και βασανισμένα παιδιά!η ιστορία δεν παραποιείται,ούτε ξαναγράφεται!ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ!!ΑΥΤΑ .. ΣΑΣ..ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ΅: :!:ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ!Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ!!!!ΕΥΓΕ
Οφείλετε ένα σεβασμό σε αυτά τα αφανή  παιδιά!!εργάτες φοιτητές μαθητές νομίζω!!να λέτε σήμερα ότι μαλακία λέτε ελεύθερα
!!Και όχι στην προπαγάνδα οτι 10 ξεπουλήθηκαν!!
ΚΑΙ αυτός τσάμπα μάγκας του πληκτρολογιου ήταν!



Ε
Είναι μέρος του έργου του "Τα τραγούδια του Ανδρέα", έργο αφιερωμένο στον αγωνιστή του αντιδικτατορικού αγώνα Ανδρέα Λεντάκη. Αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα και κυρίως στα βασανιστήρια που υποβάλλονταν τόσο ο μουσικοσυνθέτης, τον είχαν τοποθετήσει σε κελί κοντά σε χώρους βασανισμού, όσο και τα βασανιστήρια που είχε υποστεί ο ίδιος ο Ανδρέας Λεντάκης, στο κτήριο της Ασφάλειας της Μπουμπουλίνας.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αποφεύγεις να μας γράψεις την ηλικία σου !!!!
Αποφεύγεις να μας αναφέρεις αν ο ίδιος έζησες τα γεγονότα εκείνης της εποχής !!!

Γράφεις μόνο όσα άκουσες ή πληροφορήθηκες από άπλυτους αριστερόστροφους αλληλέγγυους !!

Αποφεύγεις να πείς για τους "ηρωες" και "ξεπαναστάτες χωρίς αιτία" της γεννιάς του Πολυτεχνείου πως εξαργύρωσαν την λεγόμενη αντίστασή τους στην Χούντα { π'χ' Δαμανάκη - Λαλιώτης - Παπουτσής .......}.

Ξέχασες να μας πείς άν οι χουντικοί συνταγματάρχες πεθαναν έχοντας εκατομμύρια σε ξένες Τράπεζες ή πέθαναν πάμπτωχοι !!!

Η Ελλάδα κατά την διάρκεια της Χούντας είχε εννιά εκατομ. πληθυσμό , όλοι αυτοί ήταν χουντικοί και αντιστασιακοί , γιατί τώρα τόσοι ίσως και περισσότεροι παρουσιάζονται !!!

Aνεμος είπε...

Γράφεις μόνο όσα άκουσες ή πληροφορήθηκες από άπλυτους αριστερόστροφους αλληλέγγυους !! φ,μάλιστα!!επαληθεύομαι!!να γράφουμε όλοι ότι θέλουμε ελεύθερα!σας έχω αδέρφια!σας ευχαριστώ!

Aνεμος είπε...

ότι όντως ανώνυμε σήμερα είναι λαμογια!!δεν δικαιολογεί να υμνούμε τον Παπαδόπουλο!!ο καθένας κρίνετε απο την στάση του και τον αγώνα του!!στην ζωή!οπότε στα λόγια δεν θα στο παίξω επαναστάτης!!καλή λεφτερια