Σελίδες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Οταν ψαρράδες και γόνοι συμπράττουν για τη φίμωση δημοσιογράφων και Bloggers - O γνωστός Ψαρράς ξαναχτυπά το blog "Marianaonice"


Είναι απορίας άξιον πως,σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τους πολίτες της,άνθρωποι που ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα (λέμε τώρα) δεν χάνουν ευκαιρία για να χτυπήσουν συναδέλφους τους δημοσιογράφους,αλλά και bloggers με απώτερο σκοπό να τους φιμώσουν!

Kαι καλά για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους να το καταλάβουμε,πολλοί και διάφοροι λόγοι,για το σινάφι μας όμως μόνο ως εμπάθεια το εκλαμβάνουμε και αν ήμασταν κακοί θα μιλάγαμε και για εξυπηρέτηση φίλων και συμφερόντων.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά που στηρίζει
"οποιοδήποτε αποδεδειγμένο αμερικανικό και ευρωπαϊκό συμφέρον, σε βάρος της Ελλάδας",σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναδέλφου του Τετράδη-Γ. Παπαδόπουλου στην Ελευθεροτυπία.
Ο εν λόγω κύριος,που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει χρυσαυγίτη και τον Γ. Δελαστίκ,ψευδόμενος ασύστολα ξαναχτυπά το μπλογκ "Ζητείται ελπίδα" καταγγέλοντάς το ως ναζιστικό,αντισημιτικό και υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Κανονικά δεν θα 'πρεπε καν να ασχοληθούμε με τις αστειότητες του εν λόγω κυρίου,αφού όσοι περιηγηθούν το συγκεκριμένο μπλογκ μπορούν να διαπιστώσουν ότι έχει τόση σχέση με το ναζισμό και τον φασισμό όση έχουμε και μεις με τον Πάππα!

Η καλή blogger marianaonice ήταν συντάκτης και των Ενωμένων Μπλόγκερς (απ' όπου για ευνόητους λόγους αποχώρησε προκειμένου να διαφυλάξει το ενωτικό αυτό μπλογκ από τη λάσπη που έπεσε με τους τόνους σε βάρος του ψευδώνυμου ιστολογίου της).Εξακολουθεί να είναι όμως συνδιαχειρίστρια στο "Ανεμος",που φυσικά επί σειρά ετών αρθρογραφεί στη μπλγκόσφαιρα υποστηρίζοντας την ελευθερία της έκφρασης της γνώμης και τη δημοκρατία πάνω απ' όλα!
Δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και υπάρχουν πλήθος αναρτήσεων του κατά του φασισμού και του ναζισμού οποιουδήποτε χρώματος,είτε μαύρου,είτε κόκκινου,είτε πράσινου,είτε μπλε.

Επιτέλους κύριε Ψαρρά πότε θα σεβαστείτε τον εαυτό σας πρώτα απ' όλα και να πάψετε να γίνεστε φερέφωνο όσων επιθυμούν τη φίμωση της μπλογκόσφαιρας και την επιβολή φασισμού στην έκφραση της γνώμης και των χρηστών του διαδικτύου;

Και πως γνωρίζετε δηλαδή ότι διαχειριστής του "Ζητείται ελπίδα" είναι δικαστής;Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να καταδίδετε ψευδώς ανθρώπους των οποίων δεν έχει αρθεί το απόρρητο με βάση το νόμο και το Σύνταγμα;

Προφανώς αυτή είναι η δημοκρατία των αριστερών με τις δεξιές τσέπες!
Δεν ξέρουμε αν κατευθύνεστε από κάποια κέντρα,εύκολα όμως αντιλαμβανόσματε τους δεσμούς σας με συγκεκριμένους γόνους  και ο νοών νοείτο.

Οσο για την αναφορά-κατηγορία σας προς τον υπουργό της Δικαιοσύνης ότι δήθεν καλύπτει "ένα ανώνυμο ιστολόγιο" και δεν το ταυτοποιεί με μία εν ενεργεία δικαστή πήρατε από τον ίδιο πληρωμένη απάντηση,την οποία απλά καταχωνιάσατε στο τέλος του άρθρου χωρίς να προβληματιστείτε επ' αυτού.

Και κάτι ακόμα για το "εξπρές της Δικαιοσύνης",επειδή παρακολουθήσαμε την υπόθεση από τη μέρα που ξεκίνησε:Γιατί αποκρύπτετε ότι η καταγγελία σας τότε στην Ελευθεροτυπία έγινε για να επηρεάσετε την εξέλιξη της δίκης σχετικά με την δικαστική διένεξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου με την Δικαστή και η οποία μετά από πολλές αναβολές,για τις οποίες υπαίτιος ήταν η γνωστή κυρία (βουλευτής τώρα) έληξε χωρίς το δικαστήριο να λάβει ποτέ υπ' όψιν του το δημοσίευμα σας,παρά την επιμονή σας;
Κύριε Ψαρρά ήσασταν παρών.
Αν το ξεχάσατε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη ΕΔΩ

από http://zeidoron.blogspot.gr/

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε "αριστερούς" ρουφιάνους και χαφιέδες πια σ' αυτή τη χώρα...