Σελίδες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡA


ΜΕΣΑ σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση,από τα ΜΜΕ ,και τον ορυμαγδό κραυγών,βρήκαμε μια ψύχραιμη άποψη,από
Τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο
http://konstantakopoulos.blogspot.gr/
Που δείχνει πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι πολιτικές ακροβασίες, περι θεωριας των δυο ακρων!
και τον ρόλο της Δικαιοσύνης
Εμείς βάζουμε ένα απόσπασμα
Αξίζει να το διαβάσετε όλο
Ο «φασισμός» του κ. Μιχαλολιάκου δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί από τον «φασισμό» του Μνημονίου, των μέσων της διαπλοκής και της διαφθοράς, τον ολοκληρωτισμό των διεθνών Τραπεζών και της Τρόικας που έρχονται να ανατρέψουν δεκαετίες αν όχι αιώνες ευρωπαϊκών δημοκρατικών κατακτήσεων.



Η νομική ακροβασία του … διαρκούς αυτόφωρου, από λειτουργούς ενός σώματος που, στο παρελθόν, χαρακτήρισε στιγμιαίο έγκλημα την κατάλυση του πολιτεύματος, από τη χούντα των συνταγματαρχών, ενεργούσα για λογαριασμό της Ουάσιγκτον, ακόμα κι αν θεωρηθεί «ακραία οριακά» εντός του γράμματος, μοιάζει σαφώς εκτός του πνεύματος του συντάγματος.

Κανείς δεν  εμπόδιζε τις ανώτερες δικαστικές αρχές και την κυβέρνηση να πάνε κανονικά στη Βουλή και να ζητήσουν από εκείνη την άδεια άσκησης δίωξης .
Έστω και καθυστερημένα, η ηγεσία της αριστεράς οφείλει να βρει το θάρρος να καταδικάσει τέτοιες ενέργειες, που σήμερα εκδηλώνονται εναντίον της Χρυσής Αυγής, αύριο θα εκδηλωθούν εναντίον οποιουδήποτε επικριτή και αντιπάλου του μνημονιακού, «κατοχικού» καθεστώτος.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: