Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

η τελευταία επιθυμία ετοιμοθάνατου να πραγματοποιείται…


Ο 57χρονος που είδατε στην φωτογραφία πιο πάνω ήταν καρκινοπαθείς. Λίγο πριν έρθει η στιγμή για το αιώνιο ταξίδι, ζήτησε να τον βοηθήσουν να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία η οποία δεν ήταν άλλη από το να αγκαλιάσει την καλύτερη του φίλη. Την Yurtie!

Η Yurtie, μια πανέμορφη σκυλίτσα, ήταν η μοναδική του παρέα του όσα χρόνια ζούσε στο αυτοκίνητο του και δεν μπορούσε να φύγει από την ζωή χωρίς να την αποχαιρετήσει. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις συγκλονιστικές φωτογραφίες αλλά και το ρεπορτάζ που περιγράφει το γεγονός. 
Η επιθυμία του 57χρονου όπως καταλάβατε πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που έζησαν ποτέ.
Όταν η Yurtie βγήκε από το δωμάτιο του νοσοκομείου, ο ιδιοκτήτης της, φανερά πιο ήρεμος από ποτέ, έκλεισε τα μάτια του και άφησε την τελευταία του αναπνοή.

Σήμερα η Yurtie δεν έμεινε μόνη… Έχει βρει μια νέα οικογένεια να νοιάζεται για αυτήν και να την προσέχει και απ’ όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ζει σαν βασίλισσα…
 Δείτε στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: