Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Καλή επιτυχία στο καινούριο σου βιβλίο Ρίκη Ματαλιωτάκη...

Μ' έχει μαγέψει η γραφή σου...
και δεν βλέπω την ώρα να αρμενίσω πάλι στις θάλασσες της σκέψης και της καρδιάς σου...
Φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνω πως απο την αρχη της εβδομάδας που μας έρχεται το βιβλίο μου, δέκατο στη σειρά, θα είναι στην διάθεση σας. 
Πάρτε μια μικρή γεύση:
1990-και μετά-
Λέγεται πως η εξουσία είναι η Κίρκη που μεταμορφώνει τον άνθρωπο σε γουρούνι, ταυτόχρονα ωστόσο είναι και το υπέρτατο αφροδισιακό!
Ίσως γι αυτό κι όσοι ασχολούνται μαζί της, δυσκολεύονται τόσο πολύ να αντισταθούν στον πειρασμό...πόσο μάλλον δε όταν ο πειρασμός προϋπάρχει μέσα σου.
Ευτυχώς όμως, όπως κι όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και τα πολιτικά παραστρατήματα δεν κατάφεραν ποτέ μείνουν κρυφά εσαεί.
Με αφετηρία λοιπόν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του βουλευτή Δημήτρη Αργυρόπουλου, γαμπρού του υπουργού Υγείας Β. Παπαστρατή, η δημοσιογραφική έρευνα στα μέσα του 1987 άρχισε να αποκαλύπτει τις υπερτιμολογήσεις και την υπερσυνταγογράφηση φαρμακευτικών σκευασμάτων μεγάλων πολυεθνικών με εκθέσεις – βόμβα οι οποίες βέβαια, εκτός από την υπογραφή των κεντρικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου, Παπαστρατή και Αργυρόπουλου, έφερναν και τις υπογραφές μεγάλου μέρους εκπροσώπων του ιατρικού κλάδου, καθώς επίσης και πολλών άλλων κορυφαίων στελεχών του κόμματος που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση.

Οι αποκαλύψεις ασφαλώς σήκωσαν μπαράζ επιθέσεων, κι η Κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθεί σωρεία νέων αποκαλύψεων που θα έρχονταν στο φως της δημοσιότητας, ελίχθηκε με την υπόσχεση πως η δικαστική έρευνα θα αποδώσει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, και τα του Θεού τω Θεώ». ..
Έτσι, με την παραπομπή δύο στελεχών από το κόμμα, τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων του βουλευτή, καθώς επίσης και την άσκηση μιας ποινικής δίωξης, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρούσε ποτέ πέρα από τα χαρτιά, έληξε το θέμα για να κλείσει, το δυνατόν πιο ανώδυνα, ένας ακόμα κύκλος πολιτικής ανομίας.
Σε κάποιους άλλους βέβαια μόλις ξεκινούσε ένας επιπλέον φαύλος κύκλος, όχι μόνο ανομίας, αλλά και νέου αίματος..
.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: