Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ..



επειδή υπάρχει παγκοσμιοποιηση ένα πρέπει να καταλάβουμε μόνο ενωμένοι παγκόσμια μπορούμε ν αντισταθούμε συμπαράσταση στα στα αδέρφια Τούρκους και εννοώ τον λαό(πέρα από πολιτική θεούς και στρατιωτικους)
Ένα τραγουδάκι που ακούγεται πλέον σε όλη την Τουρκία μέσω Διαδικτύου και τραγουδιέται από τους διαδηλωτές στα σοκάκια του Πέραν, έχει γίνει το σύμβολο της εξέγερσης.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ τις εικόνες του βίντεο είναι όμοιες με την ελληνική καταστολη
- «Στα δακρυγ
όνα, στα κλομπ, τα ρόπαλα και τις κλωτσιές λέμε ευχαριστώ».
- «Καίνε τα μάτια, είμαι ελεύθερος. Στην υγειά σας».
(σ.σ: χρησιμοποιείται με ειρωνικό τρόπο η λέξη "Eyvallah" που παραπέμπει στο Ισλάμ
)
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ DFENCENET.GR
ΓΙΑ ΔΙΩΓΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Επειδή πολλά Ελλαδικά ΜΜΕ, αναπαράγουν κάτι ψευδές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. δεν έχουμε περιστατικά ούτε κρούσματα. ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
Η τεταμένη κατάσταση αν και ευνοεί προβοκάτσιες και προβλήματα δεν σημαίνει πως υπάρχει γενικευμένη συμπεριφορά είτε ομάδας πολιτών ή των αρχών. Σε κάθε περίπτωση ο κάθε Ομογενής / Ελλαδίτης που βρίσκεται εδώ απλά ακολουθεί τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας όπως και ο κάθε πολίτης και ξένος υπήκοος εδώ.
σε περίπτωση περιστατικών με τραυματισμούς ή οτιδήποτε άλλο θα κοινοποιηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

μερικοί καναπεδατοι έκαναν στάση απο το φραπέ τους να μας πουλήσουν ιστορίες συνωμοσίας στην Τουρκια λες και είτε Κεμαλικοι ειτε Ισλαμιστές δεν θελουν να καταλάβουν την Ελλάδα
τώρα συνεχίστε τον φραπέ σας και αφήστε τους αγνούς Τούρκους να πασχίζουν για ελευθερία να υποθέσω ότι θα δείτε και τον Σουλειμαν::



να ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΦΡΑΠΙΕΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ
προωθούν ενα ανυπόστατο άρθρο που λέει ξυπνήστε γίδια
εννοεί εμάς 
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ:
Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν ότι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο!
Ξεκινάει λέγοντας οτι όλα είναι μια συνωμοσία εναντίων του Ερντογαν και καταλήγει οτι ο Ερντογάν έχει ελεύθερους σκοπευτές να σκοτώνουν κόσμο. Τίποτα δεν κολλάει και χωρίς σοβαρές πηγές.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ
ενάντια στην φτώχεια,τον φασισμό,την στρατοκρατία,
την παγκοσμιοποίηση , τον αναγκαστικό εξισλαμισμό από του θεϊκό κράτος της οπισθοδρόμησης,,και την ιδιωτικοποιηση των πάντων

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&pubid=31331617#toppage


 η  ύπουλη πολιτική Ερντογάν- Νταβούντογλου έδειξε τα δόντια της ξεκάθαρα: Ονειρεύονται την αναβίωση μιας Οθωμανικής -Ισλαμικής Αυτοκρατορίας -που ορέγεται να εξαπλωθεί και προς Δυσμάς-. Την οργάνωση ενός θεοκρατικού Κράτους και την επιστροφή στο σκοταδισμό . Απέναντί τους σύσσωμο το τόξο των αντιφρονούντων από ακραίους Κεμαλιστές -Δυτικιστές μέχρι τους Κομουνιστές του Κ.Κ.Τ. Και βέβαια όλους εκείνους τους Δημοκράτες που αρνούνται να υποκύψουν στην βίαιη επιστροφή της Σαρία , της μπούρκας, των απαγορεύσεων , την υποτίμησης των γυναικών, της εξουθένωσης των ιδεών και της σκέψης.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: