Σελίδες

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

kathigites-sintagma

συνδικαλισ τες και κομματόσκυλα που καπελώνουν πάντα κάθε πορεία και κάθε αγώνα
 κριμα γιατι ακομα ο ελληνικος λαος δεν καταλαβε οτι οι στημένες απο το σύστημα κομματικές σημαίες έχουν διασπαστικό ρόλο και αποδυναμωνουν τις διεκδικήσεις


Aπό τις 7 το απόγευμα είναι σε εξέλιξη η πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή, μετά το συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ερμού και Κορνάρου 2).
Στο συλλαλητήριο έχει μεταβεί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη, καθώς επίσης και ο Αντώνης Σταματόπουλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας του Μετρό, κλάδος που γνώρισε τη μανία του καθεστώτος(ΕΚΑΜ)αλλά και την επιστράτευση παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στην Λεωφόρο Κηφισού.

Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται αυτοκίνητο με αυτοσχέδιο τανκ στην οροφή του. Σημαντική η παρουσία του κόσμου, που έχει κατακλύσει τον πεζόδρομο της Ερμού.
Στη συγκέντρωση δυναμικό «παρών» δίνει και το ΠΑΜΕ, η πορεία του οποίου ενώθηκε με αυτή των καθηγητών της ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα. Κλειστή η Βασιλίσσης Σοφίας με ΜΑΤ και κλούβες.
Η Ομοσπονδία των Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης αντιδρά έντονα στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών, οι οποίοι πάντως έλαβαν αρνητική απάντηση στο πρώτο αίτημά τους ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για προσωρινό «πάγωμα» των κυβερνητικών αποφάσεων.
Θα προτιμούσαμε τους καθηγητάδες μόνους τους. Αυτά τα κομματικά παραληρήματα και οι καθοδηγήσεις δεν τιμούν την οποιαδήποτε πορεία.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: