Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γάτα απαλύνει τον πόνο ενός γέρικου σκύλου!

http://attikanea.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5251.html

catodog1 

Τετράποδα μαθήματα.... για ...δίποδα ανθρώπινα ζώα....

Πόπη


Ο Buster είναι 13 χρόνων και πριν αρκετό καιρό προσβλήθηκε από μια ασθένεια στα κόκαλα η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους. Η θεραπεία του απαιτούσε γερή δόση φαρμάκων με αποτέλεσμα οι παρενέργειες να είναι δυσάρεστες και το σκυλί πλέον να μην μπορεί να περπατήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη δυσκολία του να ανέβει τις σκάλες του σπιτιού για να κοιμηθεί το βράδυ με τα αφεντικά του. Στην αρχή το έκανε, παρόλο που ..  ήταν επώδυνη διαδικασία αλλά σιγά σιγά δεν τα κατάφερνε πια να φτάσει στον επάνω όροφο.

Έτσι εγκατέλειψε την προσπάθεια και έμενε τα βράδια κάτω, κλαίγοντας από τους πόνους αλλά και από τη μοναξιά του. 


Η Katty, μια ηλικιωμένη γάτα που ζούσε μέσα και έξω από το σπίτι αποφάσισε να παρηγορήσει τον Buster και να του απαλύνει κάπως τον πόνο. 
Αποφάσισε να κοιμάται δίπλα του τα βράδια κάνοντας παρέα στο σκύλο, ο οποίος ως διά μαγείας από το πρώτο κιόλας βράδυ έπαψε να κλαίει. 

Οι δυο τους κοιμούνται πλέον μαζί και δεν αποχωρίζονται ούτε στιγμή, ενώ η Katty δείχνει να καταλαβαίνει το πρόβλημά του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον βοηθήσει. 

Αν και άσπονδοι εχθροί από τη φύση τους, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι στη δύσκολη στιγμή για να δώσουν ένα ηχηρό μάθημα σε όλους. 

(perierga)



http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: