Σελίδες

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ


Με εντολή τραπεζίτη… 

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο HOTDOC που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο του περιοδικού ξεδιπλώνει ένα σχέδιο εξόντωσης αρχικώς ηθικής και στη συνέχεια φυσικής του Κώστα Βαξεβάνη και της ομάδας του περιοδικού.

Το σχέδιο ξεκίνησε με την δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης που εμφάνιζε τον εκδότη του HOTDOCως έμμισθο της ΕΥΠ. Στη συνέχεια όταν αυτό απέτυχε ενεργοποιήθηκε σχέδιο δολοφονίας με πληρωμένους πιστολέρο από τα Σκόπια. Η αποκάλυψη του σχεδίου στο περιοδικό περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του σχεδίου, έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες.



Ως εντολέας αυτού του σχεδίου φέρεται τραπεζίτης, ενώ η ομάδα που ανέλαβε να το υλοποιήσει περιλαμβάνει υπόδικούς πράκτορες της ΕΥΠ και ποινικούς. Η ίδια ομάδα είχε αναλάβει την συκοφάντηση του υποψήφιου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο με αντίστοιχη πλαστή απόδειξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος. Ανάλογα πλαστά έγγραφα είχαν δημιουργηθεί και για άλλους δημοσιογράφους που με δημοσιεύματά τους ήταν εχθρικοί είτε προς τον τραπεζίτη, είτε προς τους πράκτορες για τις ποινικές τους υποθέσεις. Στο στόχαστρο είχε τεθεί και βασικός μάρτυρας σε υπόθεση του τραπεζίτη.

Ενδιαφέρον όμως στην υπόθεση είναι ότι τα πλαστογραφημένα έγγραφα παραδόθηκαν για αξιοποίηση από τη συγκεκριμένη ομάδα και σε πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα και σε συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά. Επιδείχθηκαν μάλιστα σε ξένους δημοσιογράφους την εποχή που έφτασαν στην Ελλάδα για να καλύψουν το θέμα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του Βαξεβάνη για τη Λίστα Λαγκάρντ.

Η υπόθεση επειδή αποτελεί πλέον αντικείμενο δικογραφίας έχει διαρρεύσει και είναι ο λόγος, απ’ ότι φαίνεται της συστηματικής επίθε

σης σε όλα τα μέτωπα απέναντι στο Βαξεβάνη. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον και κλάμα!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τη μούρη που θα ασχοληθούν κάποιοι για να τον εξοντώσουν. Ενας πληρωμένος κονδυλοφόρος είναι που εξελίχθηκε με τον τίμιο ιδρώτα του πάντα σε εκδότη. Και βέβαια πάντα ανεξάρτητος. Τρομάρα του. Απο μόνος φαντασιώνεται σχέδια εξόντωσης και αναγορεύει τον εαυτό του σε σπουδαίο που θέλουν τον βγάλουν απο τη μέση.

Aνεμος είπε...

στο συγκεκριμένο άρθρο απλά αναμεταδιδουμε την είδηση οτι θα κανει καταγγελίες τη πέμπτη ας περιμένουμε

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον Κυπατζή!
Τσιράκι του συστήματος και των αριστερών της δεξιάς τσέπης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο τύπος!