Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Ρε μαγκες του ΕΣΡ, αυτά τα λόγια του Καραϊσκάκη σας ενόχλησαν;Το ότι μας έχουν ξεσκίσει,δεν σας ενοχλεί; Άβουλα κρατικοδίαιτα ανθρωπάκια.
να είναι σίγουροι!! ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
δεξιοί + αριστεροί ενωμένοι ! αυτό τρέμουν !!!! Γα@@@@ τα Κόμματα - - Ζήτω ο Ελληνικός Λαος -

Το τραγουδάκι ενοχλεί.......Είναι προφανώς ότι ενοχλεί τους σύγχρονους Τσολάκογλου, προδότες της πατρίδας και του λαού της. Νενέκοι, άβουλοι, έρχεται η ώρα σας!
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ
 Ένα τραγούδι με εξαιρετικά πρωτότυπη θεματική, αξιοπρόσχετο story,
 αριστοφανικά δοσμένη καραισκακική αθυροστομία, 
ενορχήστρωση αντάρτικου, με κλαρίνο και γκάζια ηλεκτρικής κιθάρας,
 τον πάντα ανατρεπτικό λόγο του αξιόλογου Νίκου Καλογερόπουλου 
και τον τραγουδιστή-τοτέμ των αγωνιστικών αλλά και των χιουμοριστικών τραγουδιών,
 τη φωνή των εφήβων πάσης ηλικίας, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
. Ένα νεο-αντάρτικο που στέλνει τις ευχές του στα παλληκάρια
: Γεια τους που δε λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε! 

Χούντα! Το ΕΣΡ απαγόρεψε τους Ιππείς της Πύλου. Πρόστιμο σε όσους το αναπαράγουν

Το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Όταν γυρίσω θα τους γα...σω»,


βασισμένο στα αυθεντικά λόγια του στρατηγού Γεώργιου Καραϊσκάκη, για την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου «Οι ιππείς της Πύλου». Το ραδιοτηλεοπτικό (ΕΣΡ) τιμωρεί όποιον το μεταδίδει. Έγινε κι αυτό...

Από την όμορφη Κυπαρισσία, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια σε έναν χώρο που έχει ανακαινίσει στο Τουριστικό, προκειμένου να τον λειτουργήσει σαν πολυχώρο πολιτισμού, ο ανατρεπτικός Νίκος Καλογερόπουλος στέλνει τα δικά του χαιρετίσματα στην εξουσία: «Εγώ τα έχω τραγουδήσει και τα έχω πει ξανά και ξανά και με το τραγούδι για τον Καραϊσκάκη, που το έχω γράψει από την ψυχή μου και δεν έχω ζητήσει καν δικαιώματα». Το γνωστό «Καραϊσκάκης», το «Άμα γυρίσω θα τους γα...σω», που έχει επιτύχει κάποια εκατομμύρια χτυπήματα, είχε τραγουδηθεί από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και φέρνει στο μυαλό τον αθυρόστομο ήρωα της Επανάστασης που δεν μάσαγε μπροστά στους κατακτητές. 

«Ποιοι σύγχρονοι κατακτητές, καλέ; Δεν τους βλέπεις όλους αυτούς τους νενέκους, τους τροϊκανούς και τους Ευρωπαίους; Ένα μάτσο τεχνοκράτες χωρίς όραμα, ούτε ουσία. Μπροστά τους, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και οι όμοιοί του φαντάζουν εξτρεμιστές».

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: