Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Χειροβομβίδες και πιστόλι βρέθηκαν σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού

   
 
 
 
 
 
 
PS: Μην τα είχαν ...για το καλό του χρόνου; ή απλά για ..γούρι;
-------
Δύο χειροβομβίδες και ένα πιστόλι εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε σε κελί της 4ης πτέρυγας.

Σύμφωνα με το Mega, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι...

είχαν εδώ και περίπου ενάμιση μήνα την πληροφορία για ύπαρξη όπλων μέσα στις φυλακές.

Όπως μεταδόθηκε, ο έλεγχος έγινε την ώρα που οι κρατούμενοι βρίσκονταν στα κελιά τους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πιστόλι και τις χειροβομβίδες παρέδωσαν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι ίδιοι οι κρατούμενοι.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στη διοίκηση των φυλακών που δεν αποκλείει να υπήρχε σχέδιο οργανωμένης απόπειρας απόδρασης.

Εδώ και καιρό σε όλες τις φυλακές της χώρας γίνονται έλεγχοι στις πτέρυγες των κρατουμένων, καθώς φοβούνται ότι δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να μιμηθούν με διαφορετικό τρόπο την οργανωμένη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων.

Οι έρευνες για το πώς βρέθηκαν τα όπλα στη φυλακή και με ποιο στόχο είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «μετά από έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων ανευρέθησαν σήμερα περίπου στις 10.30 πμ ένα πιστόλι με γεμιστήρα 5 σφαιρών και δύο χειροβομβίδες στη Δ' πτέρυγα του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού». Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, «αμέσως ειδοποιήθηκαν ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η Αστυνομία, ενώ διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί ο κάτοχος καθώς και να διακριβωθεί ο τρόπος εισαγωγής τους στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού». 


πηγή: in.gr

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: