Σελίδες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χρήστος Αθανασίου: H μασονία μας κυβερνάει σήμερα

Αθανασίου: Ο Παπακωνσταντίνου απαγόρευση σε Διώτη - Καπελέρη να ελέγξουν τη «λίσ

Αθανασίου: Ο Παπακωνσταντίνου απαγόρευσε σε Διώτη - Καπελέρη να ελέγξουν τη «λίστα Λαγκάρντ»

 Σχόλιο attikanea:  
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ε  Λ  Λ  Η  Ν  Α  Σ  !

Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: «Η υπόθαλψη της διαφθοράς έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται υπουργείο Οικονομικών. Λέγονται υπουργοί. Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι».Λάβρος εναντίον των υπουργών Οικονομικών της χώρας αλλά και κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή ο Χρήστος Αθανασίου, πρώην τμηματάρχης της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Αθανασίου εξαπέλυσε επίθεση κατά όλων των υπουργών Οικονομικών λέγοντας ότι " από πλευράς τους διαχρονικά, αν δεν υπήρξε συγκάλυψη, τουλάχιστον υπήρξε προκλητική ανοχή, όσον αφορά το φαινόμενο της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής που γίνεται από τους πλούσιους Ελληνες".
Μάλιστα συνέχισε με μεγαλύτερη ένταση λέγοντας ότι ..
«η υπόθαλψη της διαφθοράς έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται υπουργείο Οικονομικών. Λέγονται υπουργοί. Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι».
Ο κ. Αθανασίου αποκάλυψε ότι προς το τέλος του 2010, αρχές του 2011 πήγε στον κ. Καπελέρη και τον ρώτησε αν υφίσταται λίστα Φαλτσιάνι, που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης. 
Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου ο κ. Καπελέρης του απάντησε: «Χρήστο υπάρχει, είναι στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου και είναι επτασφράγιστο μυστικό».

Μάλιστα στην ερώτησή του «καλά, εσείς δεν θα την πάρετε; Τουλάχιστον αν δεν την πάρετε εσείς, να την πάρουμε εμείς να την επεξεργαστούμε», ο κ. Καπελέρης προσπέρασε το θέμα χωρίς να απαντήσει .

Εξαπέλυσε, ακόμη, επίθεση κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου κατηγορώντας τον ότι εμπόδισε τους επικεφαλής του ΣΔΟΕ να ελέγξουν τη «λίστα Λαγκάρντ» λέγοντας στα μέλη της προανακριτικης ότι πιστεύει ακράδαντα πως οι Ειδικοί Γραμματείς Διώτης και Καπελέρης, έπρεπε να προχωρήσουν, αλλά ο άλλος τους είπε σταμάτα. «Πιστεύω ότι ο Παπακωνσταντίνου τους είπε σταμάτα».

Μετά απ´ όλα αυτά τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν ο Χρήστος Αθανασίου τους αποκάλυψε ότι έστειλε αναφορά για όλα αυτά τα θέματα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί όπως είπε, «πιστεύω ότι είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη μασονία που μας κυβερνάει σήμερα. Εγώ έχω αυτήν την αντίληψη. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία».

Νέα «παράσταση» την Πέμπτη

Επανερχόμενος, το απόγευμα της Πέμπτης, στην Προανακριτική επιτροπή για να απαντήσει σε ερωτήσεις των βουλευτών, ξεκίνησε ενημερώνοντας τη Βουλή για τα «75 μασονικά σχήματα» που κυβερνούν τον κόσμο.
Κάπου εκεί οι περισσότεροι βουλευτές αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι και μόνο δύο τρεις παρέμειναν να τον ακούσουν.

Φωτογραφία Eurokinissi
ηγή


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μασωνια υπαρχει σε ολα τα κομματα εκτος ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.........Γιαυτο λυσαξανε ΟΛΟΙ κατα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..........

ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε
πώς είσαι τόσο σιγουρος ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή από μασονία; άλλα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί Μιχαλολιάκου σε παλιότερες εποχές...
Μακάρι να ήταν έτσι όπως τα λες αλλά τίποτε δεν είναι βέβαιο πια...