Σελίδες

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πως είναι δυνατόν να δείχνουν τέτοιες φωτογραφίες διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος


Δεν προσβάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ηθική του έλληνα πολίτη και ποιος είναι ένοχος γι΄αυτή τη συμφορά; Οι πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις τράπεζες και τα χαράτσια της δωσίλογης συγκυβέρνησης;
Eτσι "διαβάζουν" τις οικονομικές αναλύσεις της δωσίλογης συγκυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων οι... 
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι! (Greek Government Is Analyzing Alternatives) 


Aπίστευτο: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης πανηγυρίζει για τη μείωση τιμών κατά 0,5%!



Aπίστευτο: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης πανηγυρίζει για τη μείωση τιμών κατά 0,5%!Ενώ η Ελλάδα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης παρά την συνεχή μείωση των εισοδημάτων και την εξαετή ύφεση ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς πανηγύριζε χθες ότι οι τιμές μειώθηκαν.

Ο κ. Σκορδάς παρουσίασε μάλιστα και έρευνα με τίτλο «Η ελληνική αγορά γίνεται φθηνότερη», η οποία βασίστηκε σε στοιχεία της Εurostat και της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την εξέλιξη των τιμών του 2012, και μαζί με τους γενικούς γραμματείς Στέφανο Κομνηνό και Γιώργο Στεργίου υπερασπίστηκε την άποψη ότι «η τάση στα προϊόντα είναι πτωτική».

Μπάμπης Παπαδημητρίου Vs Guardian: Μα τι είναι αυτά που δείχνετε;

"Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδι της Τετάρτης με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφίας από την βρετανική εφημερίδα Guardian που απεικονίζει δεκάδες ανθρώπους στη Αθήνα να τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια... σακούλα πορτοκάλια από την δωρεά διανομή που αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι αγρότες. Πως είναι δυνατόν να δείχνουν τέτοιες φωτογραφίες διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος που παρουσιάζουν μια αλλοιωμένη εικόνα της πραγματικότητας, κατηγορώντας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους ότι ψάχνουν να βρουν μόνο εικόνες που δυσφημούν τη χώρα και δεν δείχνουν την υπόλοιπη Αθήνα που προφανώς (κατά την γνώμη του) ευημερεί. Έχει δίκιο. Η ανεργία εξαλείφθηκε, η φτώχεια είναι μακρινό παρελθόν, η ανάπτυξη καλπάζει. Όπως και η φαντασία του.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ" ΕΙΚΟΝΕΣ...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: