Σελίδες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μπλόκερ ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

http://enomenoiblogers.blogspot.com





Μπλόκερ ενωμένοι ποτέ νικημένοι!
Αυτός ήταν ο σκοπός μας, αυτός ήταν ο στόχος μας, αυτό το σύνθημά μας όταν πριν 3,5  χρόνια περίπου, τον Ιούλιο του 2009 ξεκινήσαμε εδώ σ’ αυτό το χώρο το διαδικτυακό μας αγωνιστικό ταξίδι.
Οι επιδιώξεις μας και ο αγώνας μας από την αρχή ήταν η ελεύθερη αρθρογραφία, η υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου και η προστασία του απορρήτου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Ξεκίνησε σαν ιδέα όταν άρχισαν να εκδίδονται οι απειλητικές  εισαγγελικές γνωμοδοτήσεις του Αρείου Πάγου που έλεγαν, κόντρα στο νόμο, ότι δεν ισχύει το απόρρητο στο διαδίκτυο .
Είναι αλήθεια ότι στις αρχές κάποιοι μας απαξίωσαν, μας πολέμησαν, μας επιτέθηκαν με χλευασμούς και απειλές, όμως εμείς αντέξαμε.
Πεποίθησή μας η ενότητα! Μέσα απ’ αυτήν πιστεύουμε ότι μπορούμε σαν Έλληνες μπλόγκερ αλλά και σαν Έλληνες πολίτες πάνω απ’ όλα να καταφέρουμε πολλά.
Ενημέρωση, πληροφορία αντικειμενική, αρθρογραφία ουσιαστική χωρίς χρώματα και κόμματα, χωρίς συνδικαλιστικές φανφάρες και μπουρδολογίες, με σοβαρότητα, ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.
Σ’ αυτό το μπλογκ δεν ξεχωρίζουμε αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι. Γράφουμε αλήθειες απ’ όπου κι αν προέρχονται με σεβασμό στη δημοκρατία και στην πολυφωνία.
Ευχαριστούμε τους συντάκτες μας που πιστά μένουν μαζί μας και ανά πάσα ώρα και στιγμή είμαστε όλοι σε επιφυλακή για να στηρίξουμε την ελευθερία του λόγου, την αλήθεια και την ενότητα  όλων μας στους δύσκολους καιρούς που φθάσαμε να ζούμε! Παίρνουμε δύναμη από την ενότητά μας!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!

Υ.Γ. στο βίντεο ενδεικτικά απεικονίζονται ορισμένοι από τους συντάκτες μας, δεν ήταν εύκολο να συμπεριληφθούν και οι 100, όμως όλοι είστε εξίσου σημαντικοί και απαραίτητοι για την ύπαρξη και λειτουργία αυτού του μπλογκ! 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Παντα ενωμενοι, ποτε νικημενοι, μακαρι οι 100 να γινουν 1100!

marianaonice είπε...

Νομίζω Χριστίνα ότι η google μόνο 100 συντάκτες επιτρέπει σε ένα μπλογκ.
έχουν όμως οι ενωμένοι 1105 αναγνώστες κι αυτό είναι σημαντικό...
;)

Aνεμος είπε...

απλά η ενότητα είναι μια νοητή αλυσίδα που κάνουμε όλοι μας και δεν μπορεί να διασπαστεί από κανένα φερέφωνο της εξουσίας