Σελίδες

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

κοπρίτες που παρέα, χέρι χέρι με τους Χρυσαυγίτες, θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία μας στο χάος!


Δεν έχω να προσθέσω κάποιο σχόλιο από το άρθρο που έκανε το τσαντίρι
αυτή την Ελλάδα θέλουμε;΄' ή της ενότητας ;
εσείς διαλέγετε

Τα παρακρατικά τσογλάνια με τις κουκούλες, που ουδεμία σχέση έχουν με τον δημοκρατικό λαό και τους αγώνες του, χτύπησαν διαδηλωτή στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια, μετά το πέρας της διαδήλωσης της Τετάρτης και τον άφησαν αναίσθητο στο οδόστρωμα επειδή κρατούσε ελληνική σημαία.
Τα κωλόπαιδα, που προβοκάρουν τους λαϊκούς αγώνες, που διαλύουν τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις με τα επεισόδια που προκαλούν, που ρίχνουν συνεχώς νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής, αυτοί οι αληταράδες, οι συμμορίες της τυφλής βίας, θεωρούν ότι όποιος κρατά ελληνική σημαία είναι και φασίστας!

Ηλίθια και φανατισμένα παρασιτικά αληταριά προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατοχική κυβέρνηση και στην πιο μαύρη συντήρηση με τη δράση τους!
Δείτε τις φωτογραφίες με τον χτυπημένο διαδηλωτή, πεσμένο στο οδόστρωμα της Μπενάκη, λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από συμμορία κουκουλοφόρων!
Ο δημοκρατικός ελληνικός λαός οφείλει να αυτο-οργανωθεί για να αντιμετωπίσει όχι μόνο τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής αλλά και αυτούς τους κοπρίτες που παρέα, χέρι χέρι με τους Χρυσαυγίτες, θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία μας στο χάος!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: