Σελίδες

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πόσο "ψωνισμένη" είναι η Ρένα Δούρου;



ΝεοΔημοκράτισσα στα νιάτα της... κατόπιν γλάστρα του Άκη Τσοχατζόπουλου... κλητήρας και υπάλληλος σε εταιρία που έπαιρνε δουλειές από το 2004 και μετά Χίλαρυ και σκιώδης ΥΠΕΞ του νέου ΠΑΣΟΚ! Aλήθεια πόσο νούμερα-στα όρια της γραφικότητας- είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Α, να χαθείτε νεοπασόκοι της διαπλοκής και του βλαχομπαρόκ lifestyle...

Κι αυτή η Ρένα Δούρου πως είναι δυνατόν να έχει ψωνιστεί τόσο πολύ σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;
Η κ. Δούρου λοιπόν με το που πάτησε το πόδι της από τις ΗΠΑ, όπου συνόδευε τον Αλέξη στο γνωστό εκπαιδευτικό ταξίδι επέστρεψε στην Αθήνα αποφασισμένη να εμπλουτίσει το εγχώριο lifestyle με μια ακόμη φωτογράφιση ψωνισμένου Έλληνα πολιτικού και δη της λεγόμενης Αριστεράς-τύφλα νάχει ο Μίμης (η Βάνα και οι τέλειες αναλογίες της) Ανδρουλάκης.

Η Ρένα Δούρου λοιπόν άφησε για λίγο την μάχη για το φορολογικό και πετάχθηκε με τα πόδια από τη Βουλή στο «Νew Hotel» για να φωτογραφηθεί από τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη, όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα».
Η Ρένα φόρεσε ένα παλτό κι ένα πουλόβερ στη μία ληψη και ένα αντρικό κοστούμι του οίκου Βrooks Brothers (o οίκος που ράβει τα κοστούμια όλων των Αμερικανών Προέδρων) στην άλλη, ένω έδειξε ενθουσιασμένη με την ιδέα να σηκώσει το ζιβάγκο μπροστά στο πρόσωπό της αφήνοντας να φανούν μόνο τα μάτια της.
-Ρένα μου, χαιρετισμούς στον σύντροφο Δραγασάκη που θέλει να παραμείνει ο ΟΠΑΠ ως έχει, δηλαδή φιάλη οξυγόνου για το μηντιακό παρακράτος κι όχι μόνο.
Α, να χαθείτε νεοπασόκοι της διαπλοκής και του βλαχομπαρόκ lifestyle...

"κουρδιστό πορτοκάλι"

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο τελευταιος αριστερος ηταν ο Αντωνης Μπριλακης, που πεθανε το 1990.....ισως και ο Χρονης Μισσιος

marianaonice είπε...

Συμφωνώ απόλυτα Ανώνυμε...