Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Άνανδροι, αμετανόητοι και άβουλοι!!


Άλλο ένα στημένο θέατρο μέσα στην βουλή,που το μόνο που κατάφεραν είναι να οργιστεί πιο πολύ ο κόσμος που δεινοπαθεί βλέποντας οτι αντλούν όλοι τους ένα αίσθημα ατιμωρησίας σε προανακριτική ο Παπακωνσταντινου αθώος ο Βενιζέλος ο οποίος δεν απολογήθηκε ..αλλά   αγορεύει σαν δικηγόρος που παει να αθωώσει δολοφόνο βέβαια κανε να σκαμνάκι δεν θα στηθεί για αυτό από την βουλή.

Ο Βενιζέλος αθωώνει τον εαυτό του αναδρομικά!

Υπουργός Οικονομικών, με προσθήκη της τελευταίας στιγμής χθες στη Βουλή, δίνει συγχωροχάρτι για όλες τις πριμοδοτήσεις τραπεζών από το 1997!
Η προσθήκη αυτή είναι φωτογραφική απεικόνιση της πριμοδότησης της Proton Bank στα μέσα Ιουλίου από τον ίδιο ως υπουργό και η ψήφισή της τού παρέχει νομική κάλυψη εκ των υστέρων!
Άλλη μια  εξεταστική  όπως πολλές άλλες  για Βατοπέδι  siemens,  εξοπλισμούς  που  χάθηκαν  στα  συρτάρια ,όπως τα cd και τα στικακια... 
(επί της ουσίας χάθηκε το στικακι ολοι αγαπημένοι πάμε για πατσά στου Μπαϊρακτάρη)
εσύ Στουρνάρι(α) μην χαλαρώνεις καθόλου συνέχισε να βομβαρδίζεις με χαράτσι και απειλές με φυλακή αλήθεια έτσι νομίζουν οτι κατευνάζουν το περί δικαίου κοινό αίσθημα; το ανάποδο αποτέλεσμα καταφέρνουν ζητάνε λεφτά απο τον κόσμο που δεν έχει
και το κερασάκι


Καμιά αναφορά από τα παπαγαλάκια στον ανύπαρκτο Παπανδρέου αυτός δεν απολογήθηκε καθόλου
ο δε Παπανδρέου αθώα περιστερά..μην ξεχνάμε ότι ο Παπακωνσταντινου δεν εκλέχτηκε τον διόρισε δεξί του χέρι ο Παπανδρέου ο πρώτος που μας έβαλε στην εξαθλίωση,πέρασε απαρατήρητος σαν τον στρατό, όσο πιο απαρατήρητος περνάς,τόσο πιο πολύ λουφάρεις
βέβαια ο α Παπανδρέου έκανε δηλώσεις πριν λίγο καιρό εξ Αμερικής συνεχίζει  ακάθεκτος έσωσε την Ελλάδα
(και τώρα πάει να σώσει και άλλες) για τον Σαμαρά ότι είναι φίλοι
και  οτι έπαιζε κιθάρα για να βγάλει γκόμενες τι άλλο πια να σχολιάσεις!!!!! ώρα μηδέν.. 
 «Με την κιθάρα μου έριχνα τις γυναίκες»
Σ’αυτό το θέατρο σκιών τι περιμένω θολή φιγούρα δίχως πρόσωπο και λόγια οι θεατές μ’ έχουνε κιόλας ξεχασμένο και φεύγουν βιαστικά κοιτώντας τα ρολόγια.

Τώρα γυρίζω σε μια πόλη μεθυσμένη σαν μετανάστης που δεν ξέρει πού πηγαίνει τώρα βυθίζομαι στου κόσμου την ανία ριξ’ τα μαλλάκια σου για να πιαστώ Μαρία.

Σ’αυτό το θέατρο σκιών τι περιμένω πάλι θα σβήσουνε τα φώτα της οθόνης και συ σαν σφίγγα θα μου το κρατάς κρυμμένο ποιος είν’ο θεατής και ποιος ο θεατρώνης.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Christina Leli είπε...

Ποιο περι δικαιου αισθημα! Βλεπει κανεις τιποτα να κινειται;;;