Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ένας- ένας την κάνει με....μικρά πηδηματάκια!


ΦΕΎΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ Ο ΛΟΥΚΆΣ ΠΑΠΑΔΉΜΟΣ

Φεύγει για την Αμερική ο πρώην πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος για τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις που έχει στο ξακουστό ...
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
 «Και πότε θα γυρίσετε;» τον ρώτησε ένας φίλος του. «Το... 2016» απάντησε χαριτολογώντας ο κ. Παπαδήμος, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο βασικά την απογοήτευσή του για όλα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

 ΣΧΟΛΙΟ: 

ΆΛΛΟΣ ΈΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ...ΚΟΠΑΝΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! 

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ''ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ'' ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ -ΦΥΓΕΙ! 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΟΥΣ: 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ''ΜΑΓΚΑ''ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΊ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! 

ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: