Σελίδες

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

οι ήρωες δεν πεθαίνουν.. γιατί δεν σταματάμε να τους σκεφτόμαστε

 

H θυσία των πιλότων στέλνει ένα μήνυμα απόλυτης αίσθησης του καθήκοντος σε μία κοινωνία που χαρακτηρίζεται από τη διοικητική αποσύνθεση και μορφές άγριας κερδοσκοπίας σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και του περιβάλλοντος,  αναισθησίας των πολιτικών για τον  εξαθλιωμένο  πολίτη,  ίντριγκες  προδοσίες και διχασμούςμερικοί  από τους χιλιάδες ήρωες που βλέπουν απο ψηλά τους προδότες ,και  τους λοιδορούν!
ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ  ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ
Ο 34χρονος σμηναγός Δημήτρης  Στοϊλίδης και ο 27χρονος υποσμηναγός Ιωάννης Xατζούδης
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ
ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΣΕ φωτιές που κάηκαν ζωντανοί 80 άνθρωποι και παιδιά,και ακόμα επίσημα δεν βρέθηκαν οι υπαίτιοι πρόσφατα ο Πάγκαλος μίλησε για πράκτορες,,και δεν μίλησε κανείς..
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ
από πτήση το  είχε βάλει ο Δημήτρης  Στοϊλίδης  που άφησε πίσω του δυο ανήλικα δίδυμα λίγο πριν πεθάνει
ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΓΕ
απλά μπήκαν υπότιτλοι

Green Day - I Walk Alone 

Περπατάω μόνος
Περπατώ ένα μοναχικό δρόμο
Το μόνο που έχω γνωρίσει ποτέ
Δεν ξέρω πού θα πάει
Αλλά αυτό είναι το σπίτι μου 
Περπατώ αυτό το άδειο δρόμο
Από την λεωφόρο των κατεστραμμένων  ονείρων
Όταν η πόλη κοιμάται
Και είμαι ο μόνος και μόνος περπατώ
η σκιά μου  μου  μόνο  περπατάει δίπλα μου
τη  καρδιά μου  μόνο ακούω  που χτυπά
αν με ψάχνετε  εκεί έξω θα με βρείτε
να περπατάω μόνος με τη 
σκιά


Λίγα λεπτά πριν τις 4 το απόγευμα, τον Ιούλιο 2008  το αεροσκάφος προχώρησε σε μια εξαιρετικά χαμηλή πτήση, στην προσπάθειά του να φέρει το καλύτερο δυνατό «χτύπημα» στο πύρινο μέτωπο και ενώ στην περιοχή έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι και υπήρχαν πυκνοί καπνοί. 
Aφού έκανε τη ρίψη νερού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αεροπλάνο δεν κατάφερε να πάρει το απαιτούμενο ύψος, με αποτέλεσμα να συντριβεί σε πλαγιά, κοντά στην επαρχιακή οδό Στύρων-Παλαιοποτάμου στη νότια Eύβοια και σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια που απειλούσαν οι φλόγες. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χειριστές προχώρησαν στην παράτολμη αυτή πτήση προκειμένου όχι μόνο να σώσουν περιουσίες, αλλά και για να βοηθήσουν πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών, το οποίο φερόταν να έχει εγκλωβιστεί ύστερα από αναζωπύρωση της φωτιάς.
Σημειώνεται ότι τα αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ είναι τα τελευταία χρόνια σε μεγάλο βαθμό παροπλισμένα, επιχειρώντας μόνο σε περιορισμένες εστίες φωτιάς, και μόνο πάνω από στεριά.
Συνολικά 30 αεροσκάφη αυτού του τύπου, που είναι πολωνικής προέλευσης, είχαν αγοραστεί το 1983 από την Ελλάδα. Από αυτά τα 5 έχουν συντριβεί και τα υπόλοιπα 25 παραμένουν ακόμα, 20 χρόνια μετά, στην ενεργό υπηρεσία.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: