Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Βάζουν χέρι στις καταθέσεις όσων χρωστούν λιγότερα από 3.000€ στην εφορία


 από την μια αθωώνεται ο άντρας της Μπακογιαννη και η ίδια που ξέχασαν να δηλώσουν χιλιάδες ευρώ ενώ θα κάνουν κατασχέσεις για ποσά μέχρι 3.000....

πλέον η δημοκρατία και η ισότητα σε αυτήν  την χώρα δεν υπάρχει αρκετά χρόνια τώρα

Απειλούνται με κατασχέσεις και κινητής περιουσίας 
- Θα καλούνται άμεσα είτε να τακτοποιήσουν την οφειλή είτε να κάνουν ρύθμιση με δόσεις 
- 500 εκατ. ευρώ έως 1 δισ. θέλει να εισπράξει το δημόσιο 


Τα ραβασάκια από την εφορία είναι έτοιμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν το δρόμο, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για τα χέρια των φορολογούμενων. 

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες, που χρωστούν στο Δημόσιο τα... ιλιγγιώδη ποσά έως 3.000 ευρώ, από φόρους, τέλη υπέρ του Δημοσίου και παντός είδους πρόστιμα (ακόμη και του ΚΟΚ), θα παραλάβουν σύντομα το «μπουγιουρντί» από την εφορία. 

Πρόκειται για παλιές οφειλές, για τις οποίες οι αρμόδιες ΔΟΥ δεν έστειλαν ειδοποιητήρια, που έχουν παραμείνει πάρα πολλούς μήνες ανεξόφλητοι και έχουν επιβαρυνθεί με προσαυξήσεις.

Θα τους δοθεί ολιγοήμερη προθεσμία είτε να εξοφλήσουν άμεσα το ποσό του χρωστούν είτε να κάνουν ρύθμιση με δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα. Κι αν δεν το κάνουν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, απειλούνται με κατασχέσεις εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων. 


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: