Σελίδες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Τρομοκρατία στην Βουλή των Ελλήνων Γράφει ο ΑΝΤΙ300 2013 Νέα Κόλπα



Το σχέδιο των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι να στηθούν οι τρεις κάλπες,όσες δηλαδή και οι προτάσεις για προανακριτική, χωρίς, όμως, να είναι υποχρεωτικό στους βουλευτές να ρίχνουν ψηφοδέλτιο και στις τρεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για να μην ξεχνιόμαστε τουλάχιστο τα δύο από αυτά τα κόμματα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ ήταν αποδέκτες ΜΙΖΑΣ από την Siemens)
Με τον τρόπο αυτό εκτιμούν ότι ο φόβος δια της Τρομοκρατίας θα περιορίσει στο ελάχιστο τις διαρροές και ο κίνδυνος να δημιουργηθεί πολιτικό πρόβλημα με το να διαλευκανθούν οι πολιτικές – κυβερνητικές απάτες και να αποδοθεί δικαιοσύνη  από μια ενδεχόμενη οριακή παραπομπή ή μη του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Κατά πάσα πιθανότητα ο τρόπος και πώς θα επιτευχθεί.
«Ένας βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού γνωρίζει ότι θα γίνει αντιληπτός  (λές και πρόκειται για κλέφτες)  αν κατευθυνθεί προς την κάλπη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

πρόκειται για Τρομοκράτες - δεν έχουν το θεό τους ! αλλά και εμείς που τους αφήνουμε δεν είμαστε καλύτεροι ...!

 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



«Ένας βουλευτής του κυβερνητικού συνασπισμού γνωρίζει ότι θα γίνει αντιληπτός (λές καιπρόκειται για κλέφτες) αν κατευθυνθεί προς την κάλπη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ή τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων

Aνεμος είπε...

λογικό αν είναι 3 κάλπες τότε μετρημένα κουκιά ..στοχοποιουνται και εμείς καθόμαστε ακόμα άβουλοι και τους κοιτάμε σε ενα στημένο θέατρο του παραλόγου έως πότε άραγε;

marianaonice είπε...

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Μπροστά στα μάτια μας μεθοδεύουν και μαγειρεύουν απροκάλυπτα τον εκβιασμό των ψήφων των βουλευτών και εμείς ακόμη μιλάμε για βία και τρομοκρατία στο γραφείο του Σαμαρά!!!

BUTTERFLY είπε...

Δεν φταινε αυτοι, φταινε οι βουλευτες που εκβιαζονται! Και κακα τα ψεμματα! Αν ενας βουλευτης δεν εχει τα @@ να ψηφισει φανερα, ουτε και κρυφα θα το εκανε, θα φοβοταν για το βολεμα του! Καλυτερα ετσι... να ξεκαθαρισει μια και καλη ποιοι ειναι οι πουλημενοι και ποιοι οι ελαχιστοι ακομα πατριωτες! Και μετα, αντε να δουμε τι δικαιολογια ο λαος θα βρει για να μην τους λιντσαρει ΟΥΤΕ αυτη τη φορα! Γιατι τελικα μας αξιζουν μαλλον!