Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Τα άκουσε ο Σημίτης στη Γερμανία από μέλος της ομάδας "Real Democracy Now" !!http://marianaonice.blogspot.com/

Αυτό που δεν αντέχεται σ' αυτή τη χώρα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της να ρυθμίζουν ακόμη την τύχη της είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο, να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και να μας κουνούν το δάχτυλο ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση στα δικά τους κεκτημένα. Αντίθετα ασφαλισμένοι πίσω από τα εκατομμύρια που απέκτησαν με αδιαφανείς τρόπους κυρίως, μιλούν για θυσίες των μόνιμα εξαθλιωμένων και μόνιμα αχθοφόρων των βαρών του διεφθαρμένου Κράτους τους.
Ένας από αυτούς και ο Κώστας Σημίτης, που πέρισυ τέτοιο καιρό, τολμά να  εμφανίζεται σε φόρουμ στο Βερολίνο και έχει το θράσος να δίνει μαθήματα στον Ελληνικό λαό και στην Ευρώπη και να λέει τη γνώμη του, για το τι πρέπει να γίνει για να βγει η Ευρώπη και η ανθρωπότητα από την κρίση.
Όμως η εκπρόσωπος του “REAL DEMOCRACY NOW” του Βερολίνου, τον επαναφέρει σε τάξη λέγοντας τις παρακάτω αυτονόητες αλήθειες!!:

"Eίμαι μέλος της "Real Democracy Now" του Βερολίνου και θα κάνω μια σύντομη παρέμβαση στο όνομα της ομάδας. Eίναι ιδιαιτέρως προβληματικό να καλείτε εδώ τον Κώστα Σημίτη για να μας δείξετε προς τα πού πρέπει να πάει η Ελλάδα. Έχει μακρύ παρελθόν στην Ελληνική πολιτική σκηνή και είναι συνυπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργός η διαφθορά έφθασε σε πρωτοφανή επίπεδα. Ο στενότερος συνεργάτης του, Θ. Τσουκάτος  και ο υπουργός Τ. Μαντέλης  παραδέχθηκαν ότι πήραν χρήματα από τη Siemens. Η Γερμανική δικαιοσύνη φωτογραφίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας  ως αποδέκτη μαύρου πολιτικού χρήματος από την Ferrostahl. O Σημίτης ταυτίστηκε με το όραμα της ισχυρής Ελλάδας. Γι’ αυτήν την ισχυρή Ελλάδα θυσιάστηκε ο Ελληνικός λαός. Ο ίδιος λαός καλείται σήμερα να πληρώσει για την κατάρρευση αυτού του οράματος. Ο Κώστας Σημίτης ταυτίστηκε με την είσοδο της Ελλάδας  στην Ευρωζώνη, την ίδια Ευρωζώνη την οποία σήμερα αμφισβητεί τόσο έντονα – την Ευρωζώνη της κρίσης. Ο Κώστας Σημίτης πρέπει επιτέλους να αναλάβει  την ευθύνη των πράξεών του και να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή".

ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! που μπορεί να αφορά περιστατικό παλιό, όμως είναι τόσο επίκαιρο και σήμερα ακόμη που οι ίδιοι άνθρωποι μας κουνούν το δάχτυλο!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Αυτό που δεν αντέχεται σ' αυτή τη χώρα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της να ρυθμίζουν ακόμη την τύχη της είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο, να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και να μας κουνούν το δάχτυλο ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση στα δικά τους κεκτημένα.
Αντίθετα μιλούν για θυσίες των μόνιμα εξαθλιωμένων και μόνιμα αχθοφόρων των βαρών του διεφθαρμένου Κράτους τους. Και συνεχίζουν να θέλουν να μας σώσουν. Οι ίδιοι ναυαγισμένοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού!