Σελίδες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΩΣ PERSONA NON GRATA


   
Η κυβέρνηση των ανδρείκελων που έφερε στην εξουσία ο ραγιαδισμός μιας μειοψηφίας Ελλήνων και ο κίβδηλος εκλογικός νόμος, κήρυξε την πρέσβειρα της Συρίας ως persona non grata (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και της ζήτησε να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Πρόκειται για την μέγιστη πράξη προσβολής ενός κράτους και μιας διπλωματικής αντιπροσωπείας. «Δικαιολογείται» μόνο λόγω σύρραξης ή αποδεδειγμένης κατασκοπίας. Εδώ δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Το μόνο που συμβαίνει είναι η τρομακτική αθλιότητα αυτή της κυβέρνησης, η δουλικότητα και η εκπροσώπηση ξένων συμφερόντων.
Θα πρέπει κάποιο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης άμεσα με επείγουσα ερώτηση να καλέσει τον υπουργό εξωτερικών στην Βουλή για να δώσει εξηγήσεις. Οχι για να εξηγήσει πραγματικά τι συμβαίνει, αλλά για να εξευτελιστεί για μία ακόμα φορά.
Η τρικομματική κυβέρνηση της υποτέλειας ντροπιάζει τον ελληνισμό και τον ελληνικό λαό.


Η Συρία είναι το πιο φιλελεύθερο κράτος της ισλαμικής πλευράς της Μεσογείου με άριστες σχέσεις με την Ελλάδα και τους Ελληνες (τους Ελληνες της Συρίας και τους ορθόδοξους χριστιανούς τους έχει εγκαταλείψει η κυβέρνηση να σφαγιάζονται από τους μισθοφόρους «επαναστάτες» ισλαμιστές). 
Εμείς ως ενεργό τμήμα του ελληνικού λαού, ζητούμε συγγνώμη από τον ελευθερόφρονα αγωνιζόμενο Συριακό λαό, δηλώνουμε πως είμαστε στο πλευρό του στον άνισο αγώνα που διεξάγει και δεν ξεχνάμε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.
Απέναντι στον συριακό λαό έχουν βρεθεί όλες οι συμμορίες των εγκληματιών του πλανήτη: οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε., η νεο-οθωμανική τουρκική αυτοκρατορία, οι σκοταδιστές του ισλαμικού φονταμενταλισμού και οι στυγεροί μονάρχες του αραβικού κόσμου.
Για την κυβέρνηση της Ελλάδας, την κυβέρνηση των ολίγιστων ανδρείκελων, οι λέξεις δεν επαρκούν για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό μας:
Εγκληματούν εντός και εκτός της χώρας.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: