Σελίδες

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

"Μισθοφόροι εκτελούν Σύρους με εντολή δυτικών"


Αδίστακτοι μισθοφόροι αποτελούν τις πλέον επίλεκτες ταξιαρχίες της συριακής αντιπολιτευσης οι οποίοι σκοτώνουν αδιακρίτως και με βάναυσο τρόπο αμάχους, για να τα "φορτώσουν" όλα στον Άσαντ, τουλάχιστον έτσι δηλώνει ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γεωπολιτικών Προβλημάτων, στρατηγός ε.α. Λεονίντ Ιβασόφ.
Η συριακή πολιτική αντιπολίτευση, που διαμορφώθηκε στις αρχές της σύγκρουσης, έχει περιθωριοποιηθεί από μισθοφόρους αντάρτες, οι οποίοι διεξάγουν τον ένοπλο αγώνα τους για τα χρήματα και την πιθανότητα να βρεθούν στην εξουσία.
Όπως επεσήμανε, ειδικά η ένοπλη αντιπολίτευση έχει συμφέρον από τα θύματα μεταξύ των αμάχων. «Αυτό το καθήκον τους αναθέτουν οι δυτικοί τους χορηγοί, και συμμετέχουν στη διαδικασία σειρά χωρών του Κόλπου. Μέσω της αύξησης των θυμάτων επιθυμούν να δείξουν τη βαναυσότητα του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ», είπε ο Ιβασόφ. Ο Ρώσος στρατηγός ε.α. θεωρεί ότι κατά τον τρόπο αυτό οι αντάρτες προσπαθούν να δυσφημήσουν το καθεστώς Άσαντ και να απωθήσουν τον πληθυσμό, που τον υποστηρίζει.
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και ο ΟΗΕ αποδέχθηκε σε έκθεσή του το πολυεθνικόν των ανταρτών οι οποίοι αποτελούνται από 29 εθνότητες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν "χορηγοί" πίσω από τέτοιες μετακινήσεις.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: