Σελίδες

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί


Το ναζισμό, που έκανε μεγιστάνα τον "προοδευτικό" Λάτση, θα τον "χρεώσουν" σε δεξιούς χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν έχουν δεύτερη κάλτσα να φορέσουν. Όπως έκαναν με τη Χούντα, την κυβέρνηση-Μητσοτάκη, έτσι θα κάνουν και με το ΔΝΤ. Εύκολο είναι. Τραπεζίτες είναι και γνωρίζουν να "χρεώνουν" ό,τι θέλουν και όπου θέλουν. Κατά παραγγελία είναι τα χαρακτηριστικά της Δεξιάς ...Είναι ό,τι θέλουν τα αφεντικά της. Εφόσον αυτά τα αφεντικά θέλουν ναζιστική Δεξιά, τέτοια Δεξιά θα τους δώσουν οι πάντα διαθέσιμοι Μιχαλολιάκοι ...Οι δικοί τους Μιχαλολιάκοι ...Οι υποτελείς Μιχαλολιάκοι, οι οποίοι χορεύουν όπως τους "παίζουν" τα αφεντικά ...Τα ίδια χιλιοπαιγμένα κόλπα των βενιζελικών εις βάρος των χαϊβανιών της Δεξιάς.
...Και επειδή πολλές φορές τα σώματα είναι πιο "φλύαρα" από τα στόματα, στη φωτογραφία της Ντόρας με τον Μιχαλολιάκο "βλέπουμε" την πραγματική σχέση των βενιζελικών με το "μαγαζάκι" της Χρυσής Αυγής.
Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, τα οποία "παλεύουν" με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν.
Βάζουν τις χαφιεδοηγεσίες τους να τους παρασύρουν σε γελοίους χαιρετισμούς, για να λειτουργεί η ναζιστική "καρικατούρα" και γελάνε όλοι μαζί.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι βενιζελικοί, που, ως ΝΑΖΙ, πλούτισαν, προδίδοντας την πατρίδα, έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί. Γιατί; ...Για να τον "κάψουν" ...Για να πάρουν τα πατριωτικά επιχειρήματα οι Κασιδιάρηδες και οι Λαγοί και να τα κάνουν "γραφικά" ...Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι κλέφτες με τη λεία τους σαν "δημοκράτες" και να εμφανιστούν σαν πρόβλημα οι φτωχοί υπερπατριώτες, που είναι και φιλοναζί.
  
OΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε πατριωτες , και οι περισσοτεροι ειμαστε πρωην αριστεροι............
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι το Μ Ο Ν Ο κομμα που δεν κανει εθνικες εκπτωσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ειναι οι φασιστες!Γλοιωδεις οσφυοκαμπτες μπροστα στην εξουσια και νταηδες απεναντι στους αδυναμους κατα τ αλλα,οποιος νιωθει την αναγκη να διακηρυσσει με παχια λογια τον πατριωτισμο του κατι δεν παει καλα