Σελίδες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Την Ελλάδα κυβερνά μια διεφθαρμένη κλίκα


http://www.koutipandoras.gr/?p=29528 


Κάθε μέρα στην Ελλάδα, η οποία βρίσκεται πάνω από τον γκρεμό, ψηφίζουν νόμους για τα συμφέροντα των δικών τους ανθρώπων. Των ανθρώπων που βρίσκονται σε δεκάδες λίστες «Λαγκάρντ». Στη συνέχεια ψηφίζουν άλλους νόμους για να αυτοαμνηστεύονται, να μην πάνε οι ίδιοι φυλακή.
Κάθε μέρα θεσμοθετούν τη διαφθορά με νόμους, εξυπηρετούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά στο εξωτερικό μιλάνε για τη διαφθορά του ταβερνιάρη που δεν κόβει απόδειξη. Όταν αποκαλύπτονται καταφεύγουν στην τακτική της ισχύος. Τα ΜΜΕ που ανήκουν στους ευεργετηθέντες, αποσιωπούν τα πάντα.
Στο εξωτερικό έχει δημιουργηθεί η εικόνα ενός τεμπέλη Έλληνα που πίνει ούζο και χορεύει συρτάκι χωρίς να νοιάζεται για το μέλλον. Ναι, παρασιτικά φαινόμενα υπάρχουν στην Ελλάδα όπως και σε όλες τις χώρες. Μην ξεχνάμε πως η διαφθορά στην Ελλάδα είχε καθηγητές από την Γερμανία. Μια σειρά από εταιρείες τεχνολογίας και εξοπλισμών, που χρημάτισαν έλληνες υπουργούς και κρατικούς λειτουργούς για να πουλήσουν ακριβά προϊόντα. Αυτοί οι υπουργοί κυβερνούν ακόμη. Εμφανίζεται η βολική εικόνα ενός διεφθαρμένου λαού, γενικά και αόριστα, για να κρυφτεί μια συγκεκριμένη αλήθεια. Διεφθαρμένος είναι ο πυρήνας της εξουσίας.
Η Ελλάδα κυβερνιέται από μια κλειστή ελίτ εξουσίας που αποτελείται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες που ευνοούνται και παρανομούν, από πολιτικούς που τους ευνοούν και τους νομιμοποιούν και από δημοσιογράφους που αντί να πουν την αλήθεια την αποκρύπτουν»


το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι επιχειρηματίες και / ή οι δημοσιογράφοι (αυτοί πάνε μαζί γιατί πίσω από τον δημοσιογράφο είναι ο επιχειρηματίας) ούτε καν οι πολιτικοί ΑΛΛΑ η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη!!!
καταπατώντας τους νόμους ,το Ελληνικό Σύνταγμα , για το οποίο οι κυβερνήσεις μας, είναι υποχρεωμένες να προστατεύουν,κονιορτοποίησαν!!!! .
Προκειμένου να εκτελέσουν κατά γράμμα της επιθυμίες των αφεντικών τους Αρχινονών.
Με το αζημίωτο βέβαια,αφού στο χορό των δισεκατομμυρίων,στην λεηλασία των μικρομεσαίων στρωμάτων του Ελληνικού λαού κ.λ.π.,όλοι αυτοί οι εντελλόμενοι πράκτορες , μεγαλοαπατεώνες-κυβερνήτες,κανονικότατοι συμμορίτες,μόνον ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό,και οι άρρωστοι των κομμάτων οπαδοί.
Τύφλα να έχουν οι χουντικοί,μπροστά τους,εν γνώση τους και εν ψυχρώ εκτελούν τους Έλληνες πολίτες,καταδικάζοντας τους στην φτώχεια και στην ανέχεια,μεθοδικά,σαν εκτελεστικό απόσπασμα ,ήδη χρεώνονται με τουλάχιστον τρις χιλιάδες θανάτους οφειλόμενους στην προδοτική τους συμπεριφορά,τα παραδείγματα-αποδείξεις πάρα πολλά.
Συνεχίζουν την επέλαση βίας εναντίων μας,μέχρι που θα φτάσουν μόνο αυτοί το ξέρουν.
“Απαντες , αρχής γενομένης από τον Αντάρτη πρόεδρο μας,που από αντάρτης δεκαπεντάχρονος,τώρα !!!!!!!!!!!!μας έγινε Ύπατος αρμοστής της Μέρκελας.
Ο Μεγάλος αυτός πατριώτης , υπογράφει την θανατική καταδίκη των Ελλήνων, και βάζει την σφραγίδα του,επικυρώνοντας στην ουσία-νομιμοποιώντας,έτσι νομίζει της συμμορίες,που στόχος τους,δεν είναι άλλος από την υποδούλωση μας,στους Ευρωπαίους συμμορίτες,κ.λ.π.
Αφού πρώτα μας ληστέψουν κανονικά,στο τέλος έρχεται περίοδος εμφυλίου.
ΔΕΝ το κατάφερε ούτε ο Ξέρξης!!! ,αυτοί οι Σωτήρες τελικά θα το καταφέρουν να μας εξολοθρεύσουν 



http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: