Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

. «Τα μέτρα που ψήφισα τα ψήφισα με το μαχαίρι στο λαιμό!!!»Οι δηλώσεις αυτές του Ρουπακιώτη είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, με την ποινική έννοια του όρου, δηλ. για παράβαση του άρθρου ΠΚ 134.
Οι δηλώσεις του συνιστούν ομολογία κατάλυσης της Λαικής Εξουσίας (Συντ.1) η οποία συνιστά το ΘΕΜΕΛΕΙΟ της Δημοκρατίας και του Συντάγματος, κι εκφράζεται με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Νομοθετικής Εξουσίας, δηλ. της Βουλής
«Τα μέτρα που ψήφισα τα ψήφισα με το μαχαίρι στο λαιμό!!!» , «τα μέτρα αυτά δεν τα έγραψα εγώ αλλά άλλοι (η τρόικα)»  και «υπάρχει ένας υπουργός που να μην υπέγραψε μέτρα που έγραψαν άλλοι;....
"ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: O YΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
Απίστευτα πράγματα σήμερα στον ΑΝΤ1. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης των Κατακτητών της Τρόινας Αντ. Ρουπακιώτης δήλωσε, σε συνέχεια και των χθεσινών του δημόσιων δηλώσεων ότι:

«Τα μέτρα που ψήφισα τα ψήφισα με το μαχαίρι στο λαιμό!!!» , «τα μέτρα αυτά δεν τα έγραψα εγώ αλλά άλλοι (η τρόικα)» και «υπάρχει ένας υπουργός που να μην υπέγραψε μέτρα που έγραψαν άλλοι;..."

;.. Οι δηλώσεις αυτές είναι λόγος όχι μόνο παραίτησης του Ρουπακιώτη, όχι μόνο της Κυβέρνησης, αλλά και ανάγκη άμεσης σύγκλισης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για την ωμή κατάλυση θεμελειωδών αρχών του Συντάγματος, ενώ τα κόμματα θα πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα την μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία που συγκαλύπτεται στην Βουλή!
Ο Προδότης αυτός, πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, μαζί με την Προδοτική Κυβέρνηση.
 Ο λόγος στην Αντιπολίτευση και κυρίως στον Λαό πλέον
. Οι Προδοτικές Συνειδήσεις, σαν τον Ρουπακιώτη, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα...δεν είναι έλληνες Δημ.Αντωνίου

ΠHΓH 

 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: