Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στη Θράκη

Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στη Θράκη

Η Αθήνα απειλεί ακόμα και με απελάσεις Τούρκων διπλωματών... 
Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδιά του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.
Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι συνολικά το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με μαύρο χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από 3.000 ανθρώπους στη Δυτική Θράκη, καθένας από τους οποίους αμείβεται με ποσά που ξεκινούν από τα 1.200 και φτάνουν τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα. Τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται στις υπηρεσίες της Άγκυρας και επιχειρούν να ποδηγετήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας συνυπάρχει
 απολύτως αρμονικά με το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής. 

Περισσότερα: Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στη Θράκη | E-Radio.gr Blog


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

irizaar είπε...

κάποτε ένας μακάκος πίθηκος με αποκάλεσε εθνίκι και τουρκοφάγο γιατί ισχυρίστηκα πως είναι άδικο οι Πομάκοι να διδάσκονται παρά τη θέλησή τους την τουρκική γλώσσα που δεν είναι η μητρική τους (τα Πομακικά είναι Βουλγαρική διάλεκτος). επίσης σύντροφο που κορόιδεψε τα τουρκικά σήριαλ τον κατηγόρησαν για υποβόσκοντα αντι-τουρκισμό. με τέτοιες νοοτροπίες στο παλαιό και νέο πασόκ που λέγεται ξύριζα....κάπως έτσι, περίμενε πολιτική πάνω σε εθνικά θέματα. ο Μπερίσα αμολάει 3000 βαρυποινίτες και ο στρατός κάνει ασκήσεις για αντιμετώπιση Ουτσεκάδων (Αλβανών εξτρεμιστών μισθοφόρων)

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Αχ irizaar
όταν κι εμείς τα φωνάζαμε κάποτε όλα αυτά έπεσαν να μας κατασπαράξουν στους ενωμένους.
Το παιχνίδι ήταν στημένο και ο ΜΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΑ το έπαιζε "αλληλέγγυα" και ανθρωπιστικά...
ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Μόνο αυτό έχω να πω...