Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Βορίδης: Να βγουν σε πλειστηριασμό ακόμα και οι πρώτες κατοικίες


Φωτιά και τσεκούρι! Προσκυνήστε γιουσουφάκια!
Ο νόμος Κατσελη τελειώνει στις 31/12/12 για την προστασία της πρώτης κατοικίας !!! Με εντολή Τροικας και κυβέρνησης !!!
 Δήλωση "βόμβα" του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε στον Real fm, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
"Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών".
 Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανατολή είπε...

Κλασσική περίπτωση δωσίλογου ταγματασφαλίτη.
Από αυτούς που στην κατοχή έλεγαν στον κόσμο πως οι κομμουνιστές θα τους πάρουν τα σπίτια. Τώρα οι ξεσπιτωμένοι θα έχουν τις ευλογίες του τσεκουροφόρου βουλευτή:θα πάνε για καλό σκοπό οι κατοικίες τους, για την αποπληρωμή του δανείου.
Κι άλλο ένα δείγμα του μέγα πατριώτη: " ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα." Μαφιόζοι, Τούρκοι,ισλαμοφασίστες, ναρκέμποροι, κοπιάστε. Ο Βορίδης σας καλεί να επενδύσετε τις οικονομίες των κόπων σας, σε μια χώρα πόρνη και επαίτη.

marianaonice είπε...

Αχ Ανατολή τα είπες όλα!
Τα προδοτικά γουρούνια και οι ταγματασφαλίτες των γερμανών επί κατοχής ξεπλύθηκαν μέσα από τον εμφύλιο και σήμερα μας κυβερνάνε με το προσωπείο των λαϊκιστών δεξιών και των δεξιόστροφων "αριστερών" ξανά, κάνοντας χοντρές οικονομισιές με τους διεθνείς τοκογλύφους, τ' αφεντικά τους!

Aνεμος είπε...

Κλασικό δείγμα από ένα άλλο προδοτικό γιουσουφακι
Η γνώμη μου είναι ότι δεν θέλουν να πάρουν τα ακίνητα ,διότι τότε πέρα από το ότι θα γίνει κραχ,δεν θα έχουν τι να τα κάνουν
Μετρητά ..θέλουν..
Οι τράπεζες έχουν πάρει 120 δις για αυτό ακριβώς τις επισφάλειες
Το μεγαλύτερο μέρος από τις δόσεις της τρόικα, πάνε για τα αποθεματικά των τραπεζών, και τα άλλα επιστρέφονται πίσω σε αυτούς τόκοι
Θυμάστε το περιβόητο να πηγαίνουν τα λεφτά στην Ελβετία, και ότι ψίχουλο περισσεύει, να πάει στην Ελλάδα
Η μόνη που είχε αποθεματικά σε μετρητά το ταχυδρομικό ταμιευτήριο ,ξεπουλιέται, μετά την αγροτική
Απλά βάζουν κολαούζους να φοβίσουν τον κόσμο, όπως το περιβόητο θα σας πάρουν τα σπίτια οι κομουνιστές
Τώρα ο κύριος Βοριδης είναι ικανοποιημένος, διότι δεν θα τα πάρουν οι κομουνιστές, αλλά οι τράπεζες
Φοβίζουν λοιπόν τον κόσμο ,να κάνει διακανονισμό με τις τράπεζες με μικρή δόση για 99 χρόνια!!!!!!!!!
Έτσι θα έχουν υποθηκεύσει παιδιά και εγγόνια
Να το colpo grosso