Σελίδες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ποιοί και γιατί προστατεύουν τον Ανδρέα Μαρτίνη; του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού;




http://www.kentri.gr/
erithros_stauros 




















Λίστες από εδώ λίστες από κει και στην ουσία κανένα αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα καθαρά επικοινωνιακό παιχνίδι, που πετάει τη μπάλα έξω από το γήπεδο. Αν υπήρχε πολιτική βούληση, ένα μεγάλο μέρος των αφορολόγητων εισοδημάτων που βγήκε παράνομα στο εξωτερικό θα είχε επιστρέψει στο δημόσιο ταμείο.
Τέτοια βούληση ακόμη και σήμερα δεν διαφαίνεται, καθώς το σύστημα διαπλοκής πολιτικής με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, παραδικαστικούς μηχανισμούς και ΜΜΕ καλά κρατεί.
Ακόμη και στη σημερινή τρικομματική κυβέρνηση, υποτίθεται εθνικής «σωτηρίας», το σύστημα έχει επιβάλλει τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι, προκειμένου να προστατέψουν τα συμφέροντα των εντολέων τους, λειτουργούν ως τροχοπέδη στην υλοποίηση των διακηρύξεων της κυβέρνησης.
Δύο χρόνια υποτίθεται, ότι το ΣΔΟΕ ερευνά  τον Ανδρέα Μαρτίνη, που ελέω του συστήματος δικαστικοοικονομικοεκδοτικοδημοσιογραφικής και πολιτικής διαπλοκής, διαφέντευε επί τρεις 10ετίες τον ΕΕΣ, και διαχειρίζεται κατά το δοκούν την κρατική επιχορήγηση  τα ποσά των ετήσιων πανελλήνιων εράνων και πλήθος κληροδοτημάτων. Ακόμη και μετά την παραίτησή του πριν λίγες ημέρες, αυτός εξακολουθεί να κινεί τα νήματα.
Είχε καταστρατηγήσει τον καθαρά εθελοντικό χαρακτήρα του ΕΕΣ μετατρέποντάς τον σε ιδιωτικό κλαμπ ημετέρων, διορίζοντας  στρατιές ψηφοφόρων των κομμάτων εξουσίας εξασφαλίζοντας έτσι τη στήριξή τους, καθώς και συγγενείς δικαστών, που νομιμοποιούσαν με αποφάσεις τους τις ανομίες του.

Η ευμενής δικαστική μεταχείριση του Μαρτίνη, αποτελεί  ακόμη και σήμερα εισιτήριο για ανέλιξη μέχρι την κορυφή της δικαστικής ιεραρχίας. Έτσι εδώ και χρόνια η δικαιοσύνη λειτουργούσε ως βιομηχανία έκδοσης απαλλακτικών βουλευμάτων και αποφάσεων υπέρ του Ανδρέα Μαρτίνη. Δεν είναι δε τυχαίο, ότι και αυτός που τον διαδέχθηκε είναι πρώην αρεοπαγίτης.
Αλήθεια, τι κάνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς; Έχουν ζητήσει το όποιο πόρισμα ερευνών από το ΣΔΟΕ; Αντί να αναλώνονται σε υποθέσεις που αναδεικνύονται, από τα ΜΜΕ στο πεδίο εκτέλεσης παραγγελιών και που στο τέλος δεν βγαίνει τίποτα, ας ασχοληθούν  με υποθέσεις όπως αυτή.
Το κλιμάκιο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, το οποίο βρέθηκε και πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, έχει εκφράσει τον προβληματισμό του, για το γεγονός ότι τόσο η ελληνική πολιτεία όσο και η δικαιοσύνη επιτρέπουν στον Ανδρέα Μαρτίνη να παρανομεί κατά σύστημα και κατά συρροή.
Η Διεθνής Ομοσπονδία είναι μάλιστα τόσο εξοργισμένη, που απειλεί τον ΕΕΣ με διαγραφή από τα μητρώα της.

 Περισσότερες λεπτομέρειες για το βίο και την πολιτεία του κυρίου αυτού δείτε και εδώ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: