Σελίδες

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ‘’ΟΧΙ’’


Mιλούν για φασισμό και ναζισμό αυτοί οι οποίοι τον εφαρμόζουν στην πράξη με τα βάναυσα και εγκληματικά μέτρα που εφαρμόζουν οι ίδιοι.
Οι πολίτες καλούνται αν πουν ένα ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ‘’ΟΧΙ ‘’ στις κατοχικές δυνάμεις που μας κουβάλησαν οι προδότες και οι δωσίλογοι του συστήματος
Αλλά δυστυχώς οι πολιτικοί που τους ψήφισαν αρκετές χιλιάδες ανεγκέφαλοι … συνταξιούχοι της κακιάς ώρας ευφραίνονται από την επέλαση των τοκογλύφων στην χώρα μας
Οι εγκληματίες θα παραδώσουν τα πάντα στους ξένους και βάρβαρους κατακτητές για να σωθεί το Ευρώ και η ΕΟΚ . Αυτό είναι το μυστικό τους και το ομολογούν οι ίδιοι από τα έντυπα τους και τις ενέργειες τους .
Το ‘’ΝΑΙ’’ θα το λένε συνέχεια οι σημερινοί προδότες των δουλοπρεπών κυβερνήσεων στην χώρα μας , μέχρι να πέσει κάτω και η παραμικρή αντίσταση που κάνουν οι Έλληνες που καταψήφισαν το σύστημα της διαφθοράς και της σαπίλας.



 Το μεγάλο θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο να ‘’πολεμήσουμε ‘’ αυτούς που υποστηρίζουν ψηφίζοντας το σύστημα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ .
 Δεν μπορούν δυστυχώς να το καταλάβουν και να το κατανοήσουν ότι σύντομα θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις σε επίπεδο εξαθλίωσης όπως στις γειτονικές χώρες .
 Το ποσοστό που υποστηρίζει το καθεστωτικό σύστημα δυστυχώς έχει αφοσιωθεί στην προπαγάνδα υπέρ των τοκογλύφων .
 Και μέσω των κατάπτυστων καναλιών της αποβλάκωσης τους διαμορφώνουν την γνώμη τους και ότι ακούνε τα αναμεταδίδουν, ως παπαγαλάκια οι ‘’πιστοί’’ του συστήματος πολίτες και στους άλλους συνανθρώπους μας με υπερβάλλοντα ζήλο ότι τα ξέρουν όλα !
 Ο Φασισμός δυστυχώς επανήλθε και πάλι στην χώρα μας ,με την πολιτική της υποτέλειας και της σκλαβιάς στα οικονομικά τοκογλυφικά καθάρματα , από τους καθεστωτικούς της χρεοκοπίας .


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: