Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Φόρος – σοκ για την ιδιοκατοίκηση! Θα φορολογείται ως εισόδημα το ποσό που «γλιτώνει» κανείς μένοντας στο δικό του σπίτι

Φόρος – σοκ για την ιδιοκατοίκηση

Δηλαδή θα επιβληθεί φόρος σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν και θα υπολογιστεί ένα ποσό-τεκμήριο που προκύπτει από την ιδιοκατοίκηση, επειδή κάποιος δεν πληρώνει ενοίκιο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», το ποσό αυτό θα υπολογίζεται με 3,5% επί της τιμής ζώνης του ακινήτου και στη συνέχεια επί τα τετραγωνικά.
Επίσης θα υπολογίζεται η παλαιότητα και τέλος θα υπάρχει ένας ειδικός συντελεστής (ίσως δεν είναι κοινός για όλους).
Έτσι θα προκύπτει ένα ποσό το οποίο θα προστίθεται στο εισόδημα του πολίτη και το οποίο φυσικά θα φορολογείται με βάση τις υπάρχουσες φορολογικές κλίμακες.
Για ένα ποσό που ... δεν έχουν λοιπόν οι πολίτες, αλλά το ανακαλύπτει το κράτος, θα καλούνται να πληρώσουν φόρο από 10% ως και 35%!

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

KOSTAS PAP είπε...

Ο πιο κουφός και άδικος και τρελλός φόρος. Μέχρι τώρα τουλάχιστον γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τους αγιογδύτες που μας κυβερνούν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι αλλά να που τους ψήφισε για ακόμα μία φορά ο λαός. Και μεις που δεν τους ψηφίσαμε τι φταίμε;

Aνεμος είπε...

Eίναι όντως πολύ άδικο και αποτελεί καταλήστευση της δικής σου ιδιοκτησίας αυτός ο φόρος! μιας ιδιοκτησίας που την έχεις πληρώσει χίλιες φορές με φόρους, σε αγορές, μεταβιβάσεις, ανέγερση οικοδομής, δάνεια κ.ο.κ. ουσιαστικά στην καταργεί!! Αυτό κι αν είναι συνταγματικό πραξικόπημα!