Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κι αν χάθηκε η λίστα αντίγραφο δεν έχετε κρατήσει κ. Παπακωνσταντίνου;;!!

Λίστα εδώ, λίστα εκεί και ο Παπακωνσταντίνου στη... μέση!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Διατάχθηκε λένε προκαταρκτική για να βρεθεί η λίστα των 2.000 φοροφυγάδων της Ελβετίας.. Αντίγραφο δεν έχει κρατήσει άραγε ο κ. Παπακωνσταντίνου;; να το πιστέψουμε;; ή δεν θυμάται τούλαχιστον μερικά πρωτοκλασσάτα ονόματα να φτιάξει δική του λίστα;;
Μη μας δουλεύετε πια άλλο!!
Φθάνει! και καλά θα κάνει ο κ. Πεπόνης να πάρει κατάθεση απευθείας από τον κ. Παπακωνσταντίνου και να τον ρωτήσει ο ίδιος που πήγε τη λίστα και τί ονόματα περιείχε αυτή... δεν μπορεί να τα ξέχασε όλα ο κ. Παπακωνσταντίνου... νέο παιδί είναι ακόμη!!
  
Εξαφάνιση – μυστήριο λίστας με 2.000 υποψήφιους Έλληνες φοροφυγάδες...
Η περιβόητη λίστα με τα ονόματα περίπου 2000 Ελλήνων με συνολικές καταθέσεις 1,5 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες την παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Η επίμαχη λίστα είχε παραδοθεί στα τέλη του 2010 στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την τότε ομόλογό του της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ.


Ο πρώην υπουργός διαβίβασε αρχικά στο ΣΔΟΕ τα στοιχεία 20 προσώπων με τις μεγαλύτερες καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί εάν ήταν προϊόν φοροδιαφυγής, ενώ φεύγοντας από το υπουργείο φέρεται να παρέδωσε ολόκληρη τη λίστα.
Ωστόσο έκτοτε η λίστα αυτή «αγνοείται» κι ο οικονομικός εισαγγελέας ζητά να βρεθεί.
Μεταξύ των αδικημάτων που «ψάχνει» ο εισαγγελέας είναι και αυτό της υπεξαγωγής εγγράφων σε βαθμό κακουργήματος, καθώς δεν θεωρείται απίθανο κάποιοι να επιχειρούν να προστατεύσουν φοροφυγάδες.
Ψαχτείτε ρε παιδιά; Και εσείς κύριε Παπακωνσταντίνου... Όπως ζητούσατε και ζητάτε από τον ελληνικό λαό να κάνει υπομονή για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτό τον λαβύρινθο που έχουμε περιέλθει έτσι και εσείς πρέπει να αποκαλύψετε ποιοι εμπλέκονται με την υπόθεση της λίστας.
Γιατί σιωπάτε κύριε Παπακωνσταντίνου; Μήπως φοβάστε για κάτι; Κάποιον Έλληνα πολίτη ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει το χρέος τον στέλνετε κατευθείαν πίσω από τα κάγκελα...
Τώρα γιατί δεν είστε το ίδιο δυναμικός; Μήπως καλύπτετε κάποιους; Και αν ναι ποιους; Που πήγε η μαχητικότητά σας κύριε Παπακωνσταντίνου;
Έκανε φτερά μαζί με τη λίστα της Λαγκάρντ;
Τυχαίο;

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: