Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Ενσωματώθηκε ολοκληρωτικά στον “εκσυγχρονισμό” αναζητώντας το ρόλο της ΔΗΜΑΡ;

  
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους λαούς που αγωνίζονται ή κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στη «Σοσιαλιστική» Διεθνή του γΑΠ;
Τελικώς η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον εγκληματία πολέμου, τον πρόεδρο του σιωνιστικού ναζιστικού καθεστώτος ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη κι όχι τυχαία.
Η κυρία Δούρου μας «προετοιμάζει» για την “εκσυγχρονιστική” κωλοτούμπα στο «Έθνος» κι αποδεικνύει ότι δεν μιλάμε πλέον για κωλοτούμπες, αλλά για πλήρη ένταξη του συνασπισμού -που προκάλεσε ελπίδες στο λαό μας- στο αμερικάνικο στρατόπεδο.
Τα «μηνύματα» σηματοδοτούσαν αυτό που γίνεται, αλλά πολλοί πίστευαν ότι πρόκειται για παραπατήματα κι όχι για μια πολιτική στη «νέα εποχή».
Το μήνυμα της σιωπής, αλλά και της ταύτισης της Αυγής με τους ισλαμοφασίστες των ΗΠΑ στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό.
Στις γενικότερες ανακατατάξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έμεινε μόνο του το ΚΚΕ να υπερασπίζεται το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, που παλεύουν εναντίον των ιμπεριαλιστών και των μισθοφόρων τους στη Συρία.


 
Βέβαια, η κυρία Δούρου και οι συναγωνιστές της στην πορεία για τον «εκσυγχρονισμό» οφείλουν να λογοδοτήσουν πολιτικά για τη σοσιαλδημοκρατική τους στροφή. Να μας εξηγήσουν, για παράδειγμα, πως επισκέπτεται τη Βενεζουέλα του Τσάβες, που στηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση και το λαό της Συρίας κι από την άλλη συντάσσονται με τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία.
Τι υποκρισία… Κάνουν το γΑΠ να φαντάζει «ρεαλιστής»… Αλλά ανακάλυψαν στο πρόσωπο της κυρίας Δούρου την υπουργό Εξωτερικών σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τη δική τους Χίλαρυ... μόνον που η ΔΗΜΑΡ τους πρόλαβε.
Και… τέλος πάντων… στο σημερινό ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν φωνές που θα έπρεπε να μιλήσουν για όλα αυτά;
Η σιωπή είναι απόλυτη συνενοχή!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: