Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Γιά πρώτη φορά σε ολυμπιακούς Αγώνες, ΔΕΝ ακούστηκαν οι στίχοι του Ολυμπιακού 'Υμνου στην τελετή έναρξης...

 


Γιά πρώτη φορά σε ολυμπιακούς Αγώνες, ΔΕΝ ακούστηκαν οι στίχοι του Ολυμπιακού 'Υμνου στην τελετή έναρξης... ( Γιά να τον ακούσετε, κάντε ''κλικ'' στον τίτλο ΚΑΛΑΜΙ, παραπάνω ). Είναι η δεύτερη Ολυμπιάδα που ΔΕΝ αναφέρθηκε από ΠΟΥ ξεκίνησε η ολυμπιακή Φλόγα, γιά να φτάσει στο Λονδίνο 'Αλλη μιά παραπληροφόρηση του ''ΣΚΑΙ'' Αθηνών ΔΕΝ έκανε ''δήλωση'' κανένας εκπρόσωπος του ΔΝΤ γιά όσα είπε ο Παν. Ρουμελιώτης στην εφημερίδα ''The New York Times'' Στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ δημοσιεύτηκε (27 Ιουλίου '12) και μεταδόθηκε ραδιο-τηλεοπτικά (αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα ΜΜΕ, μέσω του ''Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων''), ανταπόκριση του ανταποκριτή του, στις ΗΠΑ, Αθαν. Δημάδη, με τον τίτλο «''Aδειασμα'' Ρουμελιώτη από το ΔΝΤ». Αναφέρεται, ότι «...με έμμεσο καυστικό τρόπο σχολίασε και η εκπρόσωπος τύπου του Ταμείου τις δηλώσεις Ρουμελιώτη, η οποία απαντώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά: "Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σας παραπέμψω στις απόψεις που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΔΝΤ όταν εγκρίθηκε το πρόγραμμα για την Ελλάδα και οι οποίες υποστήριξαν αυτό το πρόγραμμα''...».



Το kalami.net, ζήτησε γραπτά (27 Ιουλίου, 13:45 τοπική ώρα), να επιβεβαιώσει (γραπτά) το Γραφείο Τύπου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, αν έγινε τέτοια δήλωση. Η -γραπτή- απάντηση του ΔΝΤ (14:31) ήταν ξεκάθαρη: ΟΧΙ... Δηλαδή, ΔΕΝ έγινε οποιαδήποτε δήλωση και ούτε προτίθεται το ΔΝΤ να κάνει γιά το ζήτημα... (Τα σχετικά emails, αποστολέα ΔΝΤ κλπ, διατηρούνται στο αρχείο του ''Κ'').
Το ''Κ'' ζητά δημόσια από τον ανταποκριτή και τον ΣΚΑΙ, να δημοσιοποιήσουν την γραπτή ή ηχητική δήλωση της ''εκπροσώπου Τύπου'' του ΔΝΤ. Ας αποδείξουν ότι ΔΕΝ είναι ''απατεωνίσκοι''.
(Θεωρούμε ότι, ''πηγές'', ''κύκλοι'' και κατά φαντασία ''ειδήσεις'', είναι δημοσιογραφία του...''πισινού'')

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στις ΗΠΑ, ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που παραπληροφορεί τον λαό στην Ελλάδα. Στην σχετική του ''είδηση'' περί ''αδειάσματος Ρουμελιώτη'', ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, ΔΕΝ αναφέρει, έντεχνα αλλά...κουτοπόνηρα, το όνομα της εκπροσώπου Τύπου, πότε και πως έγινε η ''δήλωση'' κλπ, γεγονός που αποδεικνύει -από μόνο του- την δημοσιογραφική ''λαμογιά'' γιά ''εξυπηρέτηση πονηρών σκοπών''.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

hamomilaki gr είπε...

Αν οι Ολυμπιακοί γυρίζουν στο σπίτι τους (!) και στον Ολυμπιακό ύμνο δεν ακούγονται οι στίχοι του Παλαμά, τοτε μιλάμε για προσπάθεια αφελληνισμού των Ολυμπιακών Αγώνων.