Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Κανό μέσα στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιώργος

 

Βασιλεία έχουμε ακόμη, απλά αντί για 1 πληρώνουμε 300 βασιλιάδες - και τις γυναίκες τους, τα παιδειά τους, τους συγγενείς τους, τους κολλητούς τους, τα ρουσφέτια τους... Και σε σκακιέρα με 15 βασιλιάδες και 1 πιόνι, μαντέψτε ποιος θυσιάζεται πρώτος
Στην ίδια αίθουσα, στην οποία κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο, υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάρη. Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή.
 Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες. Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση! Πρόκειται για το καμάρι του γυμναστηρίου, καθώς αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στη γυμναστική. Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκησης είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται. Οχι, καπελάκι για τον «ήλιο» δεν δίνουν οι κατασκευαστές. Βλέπετε δεν ήξεραν ότι θα πωληθεί στο ΠΑΣΟΚ.Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος. Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρια, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ. Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ένα ποδήλατο με πλάτη, αλλά χωρίς εκτεθειμένες καδένες, ώστε να μην επιχειρήσει κάποιος εργαζόμενος να μιμηθεί τον κ. Παπανδρέου. Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα γυμναστήριο ικανό να υποστηρίξει Ολυμπιονίκες ή ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα όπως η ορειβασία. Οχι όμως για βουναλάκια, αλλά για Κιλιμάντζαρο, Εβερεστ και βάλε. Με αυτά κι αυτά οι απλήρωτοι επί επτά μήνες εργαζόμενοι μιλούν για... ΠΑΣΟΚ travel.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: