Σελίδες

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!



Παρότι είναι γνωστή η αρνητική στάση μας στη νέα συγκυβέρνηση Νδ - Πασοκ - Δημαρ, τις σωστές κινήσεις πρέπει να τις αναγνωρίζουμε: Έτσι λοιπόν, οφείλουμε να συμφωνήσουμε με την χθεσινή εξαγγελία Σαμαρά για μείωση των υπουργικών μισθών κατά 30%, ως ένα θετικό πρώτο βήμα για την απάλειψη των προκλητικών απολαβών που έχουν οι πολιτικοί στη χώρα μας.

Αν και η μείωση θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη (τουλάχιστον 50%), το πρώτο βήμα έγινε: Το επόμενο, θα πρέπει να είναι η αντίστοιχη μείωση στους βουλευτικούς μισθούς.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής, που αυτή τη στιγμή η Νδ δεν έχει από μόνη της.

Δεν έχει σημασία όμως: Ας φέρει το θέμα προς ψήφιση ο Σαμαράς και τότε θα δούμε ποια κόμματα θα συμφωνήσουν.


Φυσικά, οι μισθοί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου: Πρέπει να καταργηθούν τα σκανδαλώδη προνόμια και ειδικότερα να μπει επιτέλους φραγή στους συνεχόμενους διορισμούς κομματόσκυλων ("αποσπασμένων", "μετακλητών", "έκτακτων" υπαλλήλων κατά την πολιτικώς ορθή ορολογία) από βουλευτές και υπουργούς.

Επιτέλους, πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε να δοθεί το μήνυμα στην κοινωνία αλλά και το εξωτερικό, πως οι Έλληνες πολιτικοί δεν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο για να πλουτίσουν ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά για να προσφέρουν σ' αυτόν!

Μπορείς να το κάνεις αυτό Αντώνη; Αν ναι, να είσαι σίγουρος πως θα αναγνωριστεί από την ευρύτατη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, που ετοιμάζεται να "βολέψει" κόσμο και κοσμάκη τώρα που ανέλαβε εξουσία!
Αυτά κι ευχόμαστε περαστικά στο πρόβλημα υγείας με τα μάτια σου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: