Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 15/6/2012Με έκπληξη όλος ο Ελληνικός λαός, παρακολουθεί τις συνεχείς παρεμβάσεις των ξένων «φίλων» μας, που με κάθε τρόπο επιδιώκουν να επηρεάσουν την ψήφο μας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το σημερινό δημοσίευμα που φιλοξενούν στην πρώτη τους σελίδα οι Financial Times Deutschland, και είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά (!) με τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και υπότιτλο «Σύσταση προς τους ψηφοφόρους».
Η υπόδειξη για ψήφο στη Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει για πολλοστή φορά τις τεράστιες δεσμεύσεις που ανέλαβαν με τις υπογραφές τους οι συνεταίροι στην κυβέρνηση Παπαδήμου, Σαμαράς και Βενιζέλος. Αποδεικνύεται ότι οι εθελόδουλοι πολιτικοί έφεραν τη χώρα όχι στο χείλος της καταστροφής, αλλά στη δίνη ενός κυκλώνα, που όμοιό του ΔΕΝ έχει ζήσει η χώρα, αλλά και ο κόσμος όλος.
Η ψήφος της Κυριακής πρέπει να είναι ένα δυνατό χαστούκι σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να χαλιναγωγήσουν έναν ολόκληρο λαό, που άφρονες πολιτικοί, μπολιασμένοι με το φάρμακο της δουλοπρέπειας, τον οδήγησαν στην εξαθλίωση. Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Η ώρα των απαντήσεων έφτασε! Για να αντιληφθούν οι ξένοι, πως μπορεί να έχουν κάποιους από τους πολιτικούς «μας» στο χέρι, αλλά ΔΕ μπορούν να ελέγξουν έναν ολόκληρο λαό!
                                                                                                   
ΔΕ Λαϊκού Κινήματος

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: