Σελίδες

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ


Συνέντευξη που υποτίθεται θα σου παραχωρούσε ο πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Βασίλης Λεβέντης και που προοριζόταν να διαρκέσει περί το 20λεπτο, την τερμάτισες μέσα σε δευτερόλεπτα! Ας αναλογιστεί ο καθένας τους λόγους...
Κρίμα γιατί θεωρούσα σε καλύτερο Κώστα Χαρδαβέλλα από τους άλλους. Δεν σε είχα ψηλότερα λόγω της εξυπνάδας και της μόρφωσής σου, αφού είσαι παλαιάς κοπής δημοσιογράφος με ό,τι συνεπάγεται αυτό(ανέλιξη με έναν τενεκέ λάδι, κομματικές ταυτότητες κ.ο.κ.ε.)..... Σε θεωρούσα απλά λίγο πιο γνήσιο από τους άλλους και πίστευα ότι, διανύοντας πλέον την έβδομη δεκαετία της ζωής σου, θα είχες κάποια στοιχειώδη ενσταλλάγματα τιμιότητας, ωριμότητας ή και.....μεταμέλειας έναντι στο τερατούργημα που γιγαντώσατε ενορχηστρωμένοι οι πολιτικοί με τα παπαγαλάκια τους, εσάς, τους δημοσιογράφους. Φρούδες οι ελπίδες μου όμως. Έδειξες περίτρανα το πιοόν σου και πως δε διαφέρεις σε τίποτε από τη σούμα των διατεταγμένων κονδυλοφόρων που ΛΟΓΧΙΖΟΥΝ καθημερινά την ετοιμοθάνατη και ετοιμόρροπη δημοκρατίας μας!


Ας τα βλέπουν αυτά μερικοί και ας έχουν νου και κρίση την Κυριακή....Να μην πετάξουν τη ψήφο τους και να τιμωρήσουν το κατεστημένο με την κατεξοχήν αντισυστημική επιλογή του Βασίλη Λεβέντη.

Η δε άλλη διατελεσθείσα αλητεία της ΕΡΤ το μεσημέρι, συμπλήρωσε το καρνέ. Μετά το χθεσινό φιάσκο που διέδωσαν ότι θα μεταδώσουν την ομιλία Πέμπτη ενώ είχαν προείπει ότι θα την βάλουν Παρασκευή, τελικά σήμερα έπαιξε με άθλιο φωτισμό, ερασιτεχνικά πλάνα, κάκιστο ήχο, μικροφωνισμούς, μικροφωνική γενικά περασμένης δεκαετίας, έναν τεχνικό cameraman solo ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ χωρίς εισαγωγή και ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟ Ή ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ για το ποιος μιλάει!!!! Μέχρι και το Φούφουτο δείχνανε και γράφανε π.χ. "Κεντρική Ομιλία Φούφουτων Ελλάδας".

Να χαίρεστε τη "μαχητική και αδέσμευτη" δημοσιογραφία σας κύριοι αλλά και τη "δημοκρατία" που εκπροσωπείτε.

Εμείς πάλι εδώ θα είμαστε, είτε εντός είτε εκτός Βουλής. Εδώ, ο χειρότερός σας εφιάλτης!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: