Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Α.Ρουπακιώτης, υπουργός Εργασίας: “Κανένα πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις – Τα κονδύλια επαρκούν”!

Olympia.gr


 «Δεν υπάρχει πρόβλημα μισθών και συντάξεων» ξεκαθάρισε ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας, Αντώνης Ρουπακιώτης διαψέύδοντας τόσο τους ανώνυμους μνημονιακούς τρομολάγνους, βασικά τα τσιράκια της τρόϊκας στο ΥΠΟΙΚ, όσο και τα “μεγάλα” media που σε κάθε δελτίο ειδήσεων μεταδίδουν ότι “τα λεφτά φτάνουν μέχρι τέλους Ιουνίου.
Και όλα αυτά για να πειστούμε να ψηφίσουμε … υπέρ των κομμάτων του Μνημονίου! Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, ο A. Ρουπακιώτης σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια για την εφαρμογή διαφορετικής πολιτικής προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από τη μέγκενη των μνημονιακών νόμων.
Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης σχολίασε και το φλέγον ζήτημα της μετενέργειας σημειώνοντας ότι αυτό το διάστημα επιχειρείται συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς, με στόχο να υπάρξει μορατόριουμ μέχρι το τέλος Ιουνίου και να εξετασθεί το θέμα από τη νέα κυβέρνηση.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Εγω βλεπω τις τελευταιες μερες μια υπηρεσιακη κυβερνηση πιο ικανη, πιο συνετη, πιο τιμια και πιο ταπεινη απο την νομιμως εκλεγμενη! Αλλα βεβαια, αυτοι δεν εχουν κατι να περιμενουν, τη χωρα τους υπηρετουν, ενω οι αλλοι ονειρευονται την καρεκλιτσα και τον παχυλο μισθο, ολα τα αλλα στα π@π@ρι@ τους!

Μαζεστίξ είπε...

Επιτέλους ένας σοβαρός άνθρωπος σε κυβέρνηση!
Ένας άνθρωπος που δεν τρομοκρατεί και δεν κινδυονολογεί...

Βρε δνε αφήνουμε την υπηρεσιακή να τελειώνουμε και να πάμε για μπάνια με την ησυχία μας;
:-)