Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

το σαρδόνιο χαμόγελό της στις φωτογραφίες.


ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..
.ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ.
Τουλάχιστον 700 είναι αυτοί που αποτάνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι αισθανόμενοι ασφαλείς με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Ήδη επτά από αυτούς έχουν μολυνθεί με το ιό τους AIDS και πλέον αρχίζει μια άλλη ζωή για αυτούς.
Η συγκεκριμένη ιερόδουλη, όπως και οι χιλιάδες άλλες που έχουν διασπαρεί σε όλη την Ελλάδα, είναι θύματα trafficking, δηλαδή "εμπορίου λευκής σαρκός"
Και για να υπάρξει εμπόριο λευκής σαρκός, χρειάζονται έμποροι, δίκτυα συνεργασίας, μέθοδοι ξεπλύματος χρήματος. Κάποιοι (Έλληνες) κερδίζουν χονδρό χρήμα από αυτή τη μπίζνα κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει από το Τριεθνές μέχρι την οδό Φυλής.



Το κύκλωμα με τις ιερόδουλες - θύματα του trafficking - είναι η όψη της Ελληνικής κοινωνίας που θέλουμε να ξεχνούμε. Διότι καμία γυναίκα δεν ξεκινάει εθελοντικά από το Ουζμπεκιστάν για να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να κοιμάται με 100 - 300 άτομα ημερησίως (ανάλογα με το πόσο νέα και πόσο όμορφη είναι) επί 365 ημέρες το χρόνο, επί όσα χρόνια αντέχει σωματικά. Αργά ή γρήγορα, κάποιος απ' όλους αυτούς τους πελάτες θα έχει AIDS, ηπατίτιδα κ.λπ.

 
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: