Σελίδες

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


Οι εκλογές της 6ης Μαίου αποτελούν την σημαντικότερη σύγχρονη αναμέτρηση του ελληνικού λαού με τους δυνάστες του και ως τέτοια πρέπει να την δει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος και κάθε Ελληνας πολίτης.
Το σύστημα το δικομματισμού έχει χάσει κάθε επίφαση νομιμότητας ή νομιμοφάνειας, έχει χάσει και κάθε πολιτικό ή ηθικό έρεισμα σε αρχές και αξίες, αποκαλύπτοντας κατά το πλέον καταφανή και κραυγαλέο τρόπο ότι πρεσβεύει ό,τι πιο βρώμικο και άθλιο έχει γεννήσει τούτος εδώ ο τόπος. Τόσο βρώμικο και άθλιο που πολλοί συμπολίτες μας δεν θέλουν ούτε καν να ψηφίσουν, δηλ. να ασκήσουν το μοναδικό τους δικαίωμα στην κίβδηλη ψευδοδημοκρατία που έχει επιβληθεί στην χώρα μας.
Όμως το σύστημα εξακολουθεί να ελέγχει σχεδόν τα πάντα, εξακολουθεί να βρυχάται και να διεκδικεί και άλλα κομμάτια από τη ζωή μας, να επιδιώκει την επικράτησή του πάνω σε κάθε τι αγνό και άξιο σε αυτό τον τόπο.
Σε αυτή την αθλιότητα οφείλουμε ως κίνημα και ως ελληνικός λαός να δώσουμε μία βροντερή απάντηση, να αποτινάξουμε το καθεστώς που ευθύνεται για την καταστροφή και την χρεοκοπία της χώρας, το καθεστώς που ευθύνεται για τον εκμαυλισμό και την υποδούλωση του λαού μας.
Ο πρώτος ουσιαστικός στόχος αυτών των εκλογών είναι καθαρός και ορατός είναι η ήττα των κλεπτών και καταστροφέων της χώρας, όσων οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή κυβερνώντας τις τελευταίες δεκαετίες.
Διαβάστε περισσότερα »


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: