Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

εσύ του όπλισες την σκανδάλη




Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου: “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”; ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:
Δεν μπορούμε αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…
Οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του γεγονότος πότε Θα πληρώσουν;
Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη η αύξηση της αυτοδικίας λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Πόσα θύματα θα πρέπει να υπάρξουν για να... καταλάβουν οι αρμόδιοι οτι αυτη η πολιτική σκοτώνει και κυριολεκτικά της ζωές μας;;;
Ποια χωρα σώζουν και ποιους πολίτες;;;
Δεν έχουν ευθύνες;;;
Η αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού, σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, είναι ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Αυτό λέει στο... σημείωμα που άφησε πίσω του.


«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου»

http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ευτυχώς που το άφησε γραμμένο ξεκάθαρα...γιατι θα το άλλαζαν...

marianaonice είπε...

Ρίκη μου πάλι θα βρουν να πούνε ότι δήθεν ο άνθρωπος είχε ίσως πρόβλημα προσωπικό του... λες και αυτό να ήταν ακόμη ο άνθρωπος φθάνει στα όρια του όταν πια καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ότι δεν έχει ελπίδα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, όποια κι αν είναι, αντίθετα το κράτος αυτό τον σπρώχνει ακόμη πιο βαθειά στην απελπισία του!!!

Aνεμος είπε...

Ο άνθρωπος αυτός στο ιδιόχειρο σημείωμα του κατονόμασε τους ενόχους, εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι εμείς οι υπόλοιποι που βάζουμε τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη οφείλουμε να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του συνταξιούχου.
Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι το όπλο της κοινωνίας, και πρέπει ανεξαρτήτως των πολιτικών συνεργασιών να υπάρξει μια κοινή δράση για να δοθεί απάντηση στην ανθρωπιστική κρίση που πλησιάζει την χώρα μας, σήμερα για να μην γίνει αύριο η απώλεια συνήθειά μας.

marianaonice είπε...

Οι ανάλγητοι τολμούν να πουν ότι ο άνθρωπος που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα από απελπισία, είχε δικά του χρέη που πιθανόν δημιουργήθηκαν όχι από τη δική τους αλητεία και ληστεία αλλά ο Μπεγλίτης ο φασίστας τόλμησε να υπαινιχθεί ότι ...μπορεί να τάφαγαν και τα παιδιά του!!!!!!!!!!!!!!!
Έλεοςςς πώς τους ακούμεεεεε;;;;;!!!!!!!!!!
Είναι και ιερόσυλοι εκτός όλων των άλλων!!!!!