Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: δεν εκβιάζεται λέει, αλλά εκβιάζει στεγνά τους όψιμους διώκτες του!!


Το θράσσος τους απύθμενο!!
Απροκάλυπτα δηλώνει ο Τζοχατζόπουλος ότι ...δεν εκβιάζεται και συγχρόνως εκβιάζει ο ίδιος ωμά!
Θα δώσει λέει ονόματα και δεν θα πάρει την ευθύνη μόνος του, μετά τη δίωξη και την προσωρινή κράτηση όλης της οικογενείας του, δηλαδή της κόρης και της συζύγου του!!
Τι μας λέει δηλαδή; ότι ξέρει κι άλλους ένοχους που ροκάνιζαν μαζί το δημόσιο χρήμα προς δόξα του Έλληνα... μ@λ@@@ που τους ψήφιζε, αλλά μέχρι τώρα δεν έδινε ονόματα γιατί προφανώς είχε εξασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία. Τώρα όμως που το παιχνίδι "χοντραίνει" μάλλον και βγαίνει εκτός των  "συμφωνημένων όρων" υποθέτω... τώρα σκέφτηκε να δώσει ονόματα των υπεύθυνων της καταλήστευσής μας!
Μπροστά στα μάτια μας παζαρεύουν την υποχρέωσή τους να καταγγείλουν κάθε ένοχο, λες κι αυτό είναι δικαίωμά τους και το ασκούν ανάλογα πώς τους βολεύει και πως τους εξυπηρετεί!
Εεεε όχι κ. Τζοχατζόπουλε... τώρα πια είναι αργά! Έπρεπε ήδη να είχατε δώσει ονόματα... και αφού δεν δώσατε θα πρέπει να κατηγορηθείτε και για υπόθαλψη εγκληματίων και όχι να εκβιάζετε με θράσσος ότι αν δεν αφήσουν την οικογένειά σας ελεύθερη τότε θα τους ...καταδώσετε!!!
Ούτε ίχνος ντροπής πια!!!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί σε πειράζει να δώσει ονόματα?

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αυτό κατάλαβες Ανώνυμε; Οτι πειράζει τον γράφοντα να δώσει ονόματα;

Ανώνυμος είπε...

μέχρι τώρα δεν έδινε ονόματα γιατί προφανώς είχε εξασφαλίσει τη δική του ατιμωρησία

marianaonice είπε...

Καθόλου δεν με πειράζει να δώσει ονόματα! αντίθετα έπρεπε να τα είχε δώσει εδώ και πολύ καιρό!!!
αυτό λέω!!
Αυτό που με πειράζει είναι η κοροϊδία που μας παίζουν όλοι τους αυτοί παζαρεύοντας τα δικά μας δίκαια και τις δικές τους υποχρεώσεις!!