Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Κλέφτες, κλέφτες τα λεφτά μας πίσω!!!!

Για άλλη μια μέρα, απλοί άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν το κράτος και είδαν τους κόπους μιας ζωής να «κουρεύονται» με το έτσι θέλω, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια πήγαν... Βουλή!
«Κλέφτες, κλέφτες, τα λεφτά μας πίσω» και «ντροπή σας απατεώνες» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται. Οι ομολογιούχοι επιδίωξαν να δουν τον υπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, αλλά τους ενημέρωσαν ότι βρίσκεται στη Βουλή.


Και γι' αυτό έφυγαν από το υπουργείο στην οδό Νίκης και πήγαν στη Βουλή, όπου συγκεντρώθηκαν μπροστά στ μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αμαλίας. Αντιπροσωπεία τους μπήκε στη Βουλή για να συναντήσει τον κ. Σαχινίδη, ο οποίος όμως ήταν πολύ... απασχολημένος για να τους δει.ΩΡΑ 13:30 Αντιπροσωπεία των ομολογιούχων μπαίνει στη Βουλή για να δει τον υπουργό Οικονομικών


Νωρίτερα, είχαν συνάντηση στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. Του μετέφεραν τα αιτήματά τους και η απάντηση που πήραν ήταν πως "δεσμεύομαι από το Eurogroup και δε μπορώ να κάνω τίποτα".

Η κυρία της φωτογραφίας είναι από τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: