Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

«Με λένε Ελληνα και έπαψα να είμαι μαλάκας»


Μετά το αποστομωτικό βίντεο του Σπύρου (απάντηση στην δήθεν κυρία ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ που πάλι ψεύδεται αφού κατέβασαν το βίντεο του, διότι περιείχε απόσπασμά της που ανήκει σε αμερικανική εταιρεία η παραγωγή, λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. αλλά το ανέβασε πάλι) ψέματα δηλαδή της Μουτσάτσου οτι είναι ερασιτεχνικό, αλλά στημένο απο αμερικανική  εταιρεία (βέβαια το βίντεο του Σπύρου ξανά ανέβηκε, δείτε κάτω βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Το δικό του βιντεοσκοπημένο μήνυμα (δείτε πάνω βίντεο) ενόψει των επερχόμενων εκλογών έβγαλε ο Χάρρυ Κλυνν.
Ο γνωστός κωμικός, σε ιδαίτερα έντονο ύφος αναφέρεται στους πολιτικούς στους οποίους στέλνει το μήνυμα:
"Με λένε Βασίλη και είμαι ενεργός πολίτης. Μαλάκας έπαψα να είμαι" Δείτε βίντεο κάτωΚΥΡΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΗΔΗ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ...
ΑΝΤΕ ΞΕΚΩΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ενοχλήθηκε που κάποιος της απάντησε σταράτα στις μαλακίες εθνικής υπερηφάνειας που προωθεί με το ηλίθιο βίντεο της και μέσω της εταιρείας στην οποία συμμετέχει την Romanesque films κατεβασε το αρχικο βιντεο.Γι'αυτο και εμείς το ξαναανεβάζουμε και θα το ξαναανεβάζουμε.Μουτσάτσου άντε γαμήσου εσύ και τα πνευματικά σου δικαιώματα.

Ανώνυμος είπε...

η εταιρεία Romanesque Films προβάλλει αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποια είναι η Romanesque Films;

Μια αμερικανική εταιρεία παραγωγής η οποία έχει στο ενεργητικό της μέχρι τώρα τρεις ταινίες στις οποίες παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Μουτσάτσου!

Βέβαια, ο "Σπύρος" βρήκε και πάλι τη θέση του στο Διαδίκτυο χωρίς τα κομμάτια στα οποία παίζει η Κατερίνα Μουτσάτσου, η οποία από ό,τι φαίνεται έχασε το χιούμορ της.