Σελίδες

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΡΙΜΑΛΑΣ; Ενα ΚΑ λείπει να γίνει ΔΡΙΜΑΛΑ(ΚΑ)Σ


Δηλαδή δριμύς μαλάκας ανίατη κατάσταση. Από κάτι τέτοια τσογλάνια βρισκόμαστε εδω που βρισκόμαστε από κάτι τετοια κομματόσκυλα κοπρόσκυλα σήμερα ζούμε υπό ομηρία.
Ο Δριμάλας δεν πάει για βουλευτής αλλά ειναι κομματόσκυλο της ΝΔΟΥΛΑΣ στο γραφείου του Πατρινου βουλευτή Νικολόπουλου, που ψήφισε ναι στους κατώτατους μισθούς και στην περικοπή του επιδόματος ανεργίας.
Έχει σβήσει το προφιλ του απο το facebook και το Google+, αλλά το Google έχει προσωρινά αποθηκεύεσει το facebook προφιλ του εδώ:

Σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη Marios A στο Facebook «Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:
«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GREEK LISH ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΔΩ ΤΟ MAIL ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ
drimalasmedia@gmail.com
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Δρυμαλάκας!! χαχαχαααχα!!! γάντι του πάει!!!
:))
Ο Μάριος Α. λεβέντης! μπράβο του!

BUTTERFLY είπε...

Κι αν αντικαταστησεις το Δ με Τ Τριμαλακας!!!!